Homepage  / Vedete

Lora, marea câștigătoare a ediției de sâmbătă “Te cunosc de undeva!”

Lora, marea câștigătoare a ediției de sâmbătă “Te cunosc de undeva!”

de Redactia Tvmania

Opt noi transformări de senzație au pregătit Rona Hartner, Lora, Anda Adam, Maria Buză, Pepe, Jorge, Florin Ristei și CRBL pentru ediția de sâmbătă, 27 septembrie, a show-ului, iar marea câștigătoare a serii a fost Lora și personajul său, Lauryn Hill, cel mai greu rol al său de până acum la “Te cunosc de undeva!”.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_240714_TCDU6 Ed 3_0202

Sâmbătă, Jorge a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă, ca să se transforme în Elena Gheorghe, Anda Adam a imitt-o pe Angela Similea și a cântat, extrem de emoționată, o piesă care-i e foarte dragă, “Un albastru infinit”.

CRBL a cântat în travestiși a făcut tot posibilul să asculte sfatul lui Andrei Aradits care i-a recomandat, pentru transformarea sa în Dalida, să se comporte “ca o țărăncuță care a făcut balet”, iar Maria Buză a intrat pentru câteva ore în pielea lui David Bisbal, și a încercat să fie “un Pepe mai blond căruia trebuie să-i pună în valoare cămașa”, după cum a spus același Aradits.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_240714_TCDU6 Ed 3_0265

Rona Hartner a făcut o demonstrație de step, în rolul lui Taco, iar Pepe a fost pentru o seară, încruntat și disprețuitor, precum Cris Cab. Florin Ristei a avut de îndeplinit o misiune grea, aproape imposibilă, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, când i-a reveni sarcina să-l imite pe Fuego, sub privirile acestuia.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u6CoThVX83k[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton