Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lora, reacție dură după apariția zvonului că ar fi însărcinată. „Am omul perfect lângă mine, simt că…”

Lora, reacție dură după apariția zvonului că ar fi însărcinată. „Am omul perfect lângă mine, simt că...”

de Redactia Tvmania

Lora (38 de ani) și-a obișnuit fanii cu silueta ei de vis. Vedeta a reușit până acum să își mențină, fără prea mult efort, silueta perfectă. Recent, artista a reacționat după ce mai mulți dintre urmăritorii ei din mediul online i-au spus că s-ar fi îngrășat, iar burta îi pare mai mare, scrie libertatea.ro.

„Nu sunt gravidă și nu am nici burtă!”, a declarat Lora pentru CIAO.RO.

De asemenea, fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a mai spus că nu are niciun secret și că nu are în program nimic deosebit pentru a se menține în formă:

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt.

Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Încep concertele. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Când m-am apucat de sală, mi-am scrântit piciorul. Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață”, a mai spus Lora.

Fanii Lorei au aflat, din același interviu acordat de artistă, că aceasta plănuiește să devină mămică în viitorul apropiat:

„Îmi doresc foarte mult şi băieţel şi fetiţă. Eu vreau să am 5 copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul”, a mărturisit Lora, în cadrul unui interviu.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton