Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lora, reacții puternice la vaccin: „După rapel, m-am trezit cu migrene, febră 38, dar eu simțeam că ard mai tare”

Lora, reacții puternice la vaccin:  „După rapel, m-am trezit cu migrene, febră 38, dar eu simțeam că ard mai tare”
6

de Redactia Tvmania

Lora, care a înlocuit-o pe Adela Popescu, la cârma „Vorbește lumea” (Pro TV), după ce aceasta a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil, a lipsit joia trecută de la emisiune. Atunci, colegul ei de emisiune, Cove, i-a anunțat pe telespectatori că frumoasa cântăreață este puțin bolnavă. Lora a explicat acum ce a pățit de fapt.

Într-un live anunțat pe pagina ei de Facebook, Lora a povestit că săptămâna trecută a lipsit o zi din emisiune pentru că s-a simțit rău după ce a făcut rapelul la vaccinul contra Covid. Ea a avut reacții adverse destul de puternice, adică dureri de cap, dureri musculare și febră mare.

„Marți am avut rapelul, la vaccinul Moderna, cu care am fost vaccinată în etapa a doua de vaccinare, unde intră și media TV, radio, TV, curierii. Asta ca să nu avem discuții că „de ce te-ai vaccinat tu, că eu nu am putut să-l vaccinez pe tatăl meu care are 75-80 de ani.” (…) Mi-am făcut rapelul. Am fost foarte fericită. (…) Am ajuns acasă și prima dată m-a luat somnul, dar nu știam dacă este de la frică.

M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie super bună. În timpul emisiunii m-a luat așa o chestie… Eram cu o stare de leșin, amețită și nu puteam să păstrez imaginea.

Am ajuns acasă, m-am descălțat și am adormit pe canapea. M-am trezit seara pe la ora 10. M-am trezit cu migrene, febră 38, dar eu simțeam că ard mai tare”, a povestit Lora.

Lora a mai spus că, pe lângă febră, amețeli și starea de leșin, ea avut și dureri puternice de cap, dar și musculare.

Lora a simțit că nu poate ajunge la „Vorbește lumea

„Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic. Dacă mă ridicam, simțeam că îmi cade capul, eu care nu am niciodată dureri de cap. Pentru mine durerea de cap a fost anormală (..) Am avut aceste simptome după rapel, le-am considerat normale, însă am rămas acasă. M-am trezit a doua zi crezând că sunt bine. Eram puțin transpirată, m-am ridicat în fund pe pat, așteptam să văd dacă mi se întâmplă ceva.

Când m-am ridicat să mă duc la baie, eram beată fără să fiu beată. M-am ținut de pereți și am confirmat echipei că nu pot să ajung la emisiune”, a spus Lora pe rețelele de socializare.

În ziua în care a lipsit de la „Vorbește lumea”, frumoasa cântăreață a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de iubitul ei, alături de descrierea: 

„Azi am stat cuminte în brațele lui, mâine ne revedem la 

Vorbeste lumea

Voi face mâine dimineață live pe facebook de la ora 8.00 și voi povesti mai multe despre reacția mea la rapel. #suntbine”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton