Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lora, ședință foto provocatoare în Paris. Cum s-a pozat alături de iubitul ei. „Flirt în Paris”

Lora, ședință foto provocatoare în Paris. Cum s-a pozat alături de iubitul ei. „Flirt în Paris”
33

de Andra Stana,

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Lora şi iubitul ei, Ionuț Ghenu, au plecat într-o scurtă vacanță la Paris. Artista a împărtășit cu fanii de pe Instagram mai multe imagini și filmulețe din orașul luminilor. „Am fugărit-o pe Emily prin Paris”, a scris în mediul online vedeta de 39 de ani.

Lora, fotografii în orașul luminilor înainte de Crăciun

Lora s-a pozat ca o adevărată pariziană. Din „orașul îndrăgostiților”, cântăreața afișează în această perioadă pe rețelele sociale ținute care mai de care mai elegante. Vedeta se încadrează perfect în peisajul parizian. Poartă cizme înalte, peste genunchi, bască, fustă scurtă, bluză cu o fundă mare albă și mănuși. Îmbracată astfel, solista pare desprinsă dintr-un pictorial de modă, scrie click.ro.

Lora, ședință foto provocatoare în Paris. Cum s-a pozat alături de iubitul ei. „Flirt în Paris” (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 33

Lora revine acasă de Crăciun 

„Parisul e mereu o idee bună, o călătorie”, a scris Lora pe Instagram, în dreptul unor imagini din oraşul îndrăgostiților.

Lora, îmbrăcată cochet, cu o beretă şic pe cap, s-a fotografiat cu Ionuț Ghenu ca îndrăgostiții, sărutându-se pe o stradă de unde se vedea şi Turnul Eiffel.

„Iubirea mea”, a scris vedeta în dreptul fotografiilor cu ei doi.

După câteva zile de vacanță în Paris, timp în care au vizitat mai multe muzee, printre care și Luvrul, Lora și iubitul ei se vor întoarce acasă de Crăciun. De Revelion, artista va cânta la un hotel din Poiana Braşov, mai scrie sursa citată. 

Lora își dorește să adopte un copil

După o relație de cinci ani, Lora și Ionuț Ghenu au făcut anunțul așteptat de mulți dintre fanii lor. Cei doi nu au vorbit despre nunta lor, ci despre venirea în familia lor a unui copil. Cântăreața a mărturisit că ar vrea să devină mămică.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, pe Instastory, Lora a dezvăluit în premieră că i-ar plăcea să adopte un copil. Până acum, solista a evitat să oferen răspuns întrebărilor legate de nunta cu Ionuț Ghenu, dar și celor legate de o posibilă sarcină. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton