Homepage  / Vedete româneşti

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au amânat din nou nunta. Care este motivul

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au amânat din nou nunta. Care este motivul

de Roxana Mirea,

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de șapte ani de zile și și-ar dori să facă marele pas, promițându-și iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Totuși, până acum, n-a fost să fie. Lora a explicat de ce a amânat încă o dată nunta cu Ionuț Ghenu.

De ce Lora și Ionuț Ghenu au amânat nunta

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au amânat încă o dată nunta. Artista a fost împiedicată să-și pună pirostriile mai întâi de pandemia de coronavirus, care a ținut doi ani. Acum, a apărut altceva care să-i strice planurile, ci anume războiul din Ucraina.

Așadar, Lora și Ionuț Ghenu nu se prea grăbesc să-și uneasă destinele și așteaptă un context favorabil pentru a spune marele „Da”.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!.

Lora: „El era într-o relație”

Lora a mai fost căsătorită. Ea și Dan Badea s-au căsătorit în anul 2012, iar căsnicia lor a durat doar doi ani de zile. Cei doi au divorțat în anul 2014. Apoi, Lora și Ionuț Ghenu au devenit extrem de apropiați.

„Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii, nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora în podcast-ul lui Cătălin Măruță, la un moment dat.

Ionuț Ghenu a fost iubitul Doiniței Oancea timp de șase ani de zile, până când s-a îndrăgostit iremediabil de Lora.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton