Homepage  / Muzică

Lora şi R.A.C.L.A. au lansat piesa “Sub stele”

Lora şi R.A.C.L.A. au lansat piesa “Sub stele”

de Redactia Tvmania

Lora a revenit cu o nouă colaborare pe piaţa muzicală. Alături de trupa R.A.C.L.A., ea a lansat single-ul “Sub stele”, compus de de Connect-R, la care a filmat şi un videoclip.

RACLA & Lora 02

“Iubesc mesajul acestei piese. Este foarte pozitiv, motivaţional şi te încarcă de energie şi speranţă. Sper să aveţi o călătorie frumoasă alături de noi pe această piesă”, a spus Lora.

Iar Călin de la R.A.C.L.A. a adăugat: „A fost o onoare să lucrez cu Lora, una dintre cele mai bune voci din România şi un profesionist desăvârşit. Mesajul pe care îl transmitem prin această colaborare este simplu: o perspectivă mai înaltă este acolo sus pentru noi toţi. Indiferent de unde venim şi câte fericiri sau tristeţi am strâns pe drum, sub stele suntem liberi să iubim, să visăm. Şi să ajungem mai departe”.

RACLA feat

În afară de lansarea acestei piese, Lora a fost nominalizată la Big Apple Music Awards 2016, la secţiunea „Best Female Romanian Act”. Cântăreaţa a fost nominalizată alături de artişti precum Alejandro Sanz, Laura Pausini, Kendji Girac, Era Istrefi. Premiile BAMA 2016 vor avea loc pe data de 27 august în Hamburg, Germania. “Sunt extrem de bucuroasă! Abia aştept să ne vedem în Germania”, a declarat Lora.

Vedeţi aici videoclipul sub stele:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F-8VrdjGQ8I[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton