Homepage  / Articole

Loredana dă sfaturi despre dragoste la “D Paparazzi”

Loredana dă sfaturi despre dragoste la “D Paparazzi”

de Redactia Tvmania

Duminică, 11 martie, Adelina Pestrițu vă întâmpină cu o nouă ediție a emisiunii “D Paparazzi”, la Kanal D.  Astfel, începând cu ora 19.45, veți putea afla ce noutăți vă oferă starurile voastre preferate. În această ediție, Loredana Groza și Giulia Anghelescu își vor deschide sufletul în fața telespectatorilor “D Paparazzi”.

Loredana vorbește, în premieră, despre importanța bărbatului în viața doamnelor: “Unii fără alții nu putem exista!”. În plus, artista le predă tinerilor cea mai importantă lecție din viața de cuplu: “Trebuie întâi să dai, ca să primești!”.

De-a lungul anilor a transmis emoții prin intermediul cântecelor pe care le-a interpretat. Mai nou, Loredana a ajuns la concluzia că avem din ce în ce mai puțin timp la dispoziție ca să ne exprimăm sentimentele.

“Cu toții ne spunem dragostea mai mult prin mesaje, prin fotografii, și din ce în ce mai puțin fizic”, a mărturisit cântăreața.

Cum sunt ultimele luni de sarcină ale Giuliei

Giulia Anghelescu ne spune diseară cum sunt ultimele luni de sarcină, dar și dacă ascultă sfaturile medicilor: “Sunt cuminte, acum. Vlad (nr. – iubitul ei) zice că sunt cea mai sexy graviduță!”.

Nici garderoba nu și-a schimbat-o în această perioadă, cântăreața reușind să găsească alternative vestimentare mult mai simple.

“Nu mi-am schimbat garderoba de când sunt gravidă. Slavă Domnului că îmi vin hainele lui Vlad acum și pot să port ce vreau”, ne-a declarat Giulia.

Întrebată ce mai face iubitul ei, artista le-a mărturisit reporterilor “D Paparazzi” că acesta muncește ca ei să nu îi lipsească nimic: “Vlad muncește foarte mult, dar are grijă să nu ne lipsească nimic și totul să fie în regulă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton