Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea, după un sfert de veac de căsnicie. Reacția tatălui artistei

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea, după un sfert de veac de căsnicie. Reacția tatălui artistei
7

de Redactia Tvmania,

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Recent, tatăl vedetei a dezvăluit că aceasta a divorțat de Andrei Boncea, cu care a fost căsătorită timp de 23 de ani. Ce spune despre fostul soț al fiicei sale.

Tatăl Loredanei Groza a vorbit, în premieră, despre faptul că artista și soțul ei s-au separat. Lori și Andrei Boncea au preferat mereu să păstreze discreția în ceea ce privește viața personală. De asemenea, atunci când au apărut zvonurile cum că au divorțat, ei nu le-au comentat în niciun fel.

Loredana a renunțat să poarte verigheta acum mai mulți ani, iar atunci lumea a început să spună că s-ar fi despărțit de Andrei Boncea. În plus, ei nu s-au mai afișat împreună de mult timp. Vedeta de 52 de ani, care s-a căsătorit cu Andrei Boncea în anul 1998, are împreună cu el o fată.

Acum, Vasile Grozea, tatăl vedetei, un cunoscut scriitor, a dezvăluit pentru Cancan, că fiica sa și fostul soț au o relație normală. Totodată, nici el, nici artista nu sunt interesați unde s-a mutat acesta.

Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus acesta.

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea, după aproape un sfert de veac de căsnicie. Reacția tatălui artisteiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Vasile Groza, despre operațiile estetice pe care le-ar avea fiica lui

Vasile Groza a precizat că fiica lui, care arată bine pentru vârsta din buletin, nu și-a făcut nicio operație estetică:

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar așa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea.

A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a spus recent bărbatul.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton