Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Loredana Groza a îmbrăcat o rochie mini și și-a uimit fanii. „Acum ai 20 de ani?”

Loredana Groza a îmbrăcat o rochie mini și și-a uimit fanii. „Acum ai 20 de ani?”
11

de Redactia Tvmania,

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare în care pozează. De curând, artista a îmbrăcat o ținută tinerească, ieșită din comun. În timp ce câțiva dintre fani i-au făcut complimente pentru felul în care arată, alții au criticat-o.

În weekend, pentru un eveniment special, Loredana Groza s-a îmbrăcat într-o rochie roz, foarte scurtă. Vedeta de 52 de ani nu s-a putut abține: s-a pozat și a urcat imaginea pe rețelele de socializare.

„O duminică Roz! Loriland”, a fost mesajul transmis de ea.

În scurt timp, urmăritorii ei din mediul online au reacționat. Unii au apreciat modul în care arată Loredana acum, dar alții au criticat-o dur.

„Unică, distinsă, inventivă…..Loredana Groza e doar una… Ești frumoasă talentată. Felicitări! (…) Ești frumoasă în tot cu ce pui pe tine ești geniala. Eşti frumoasă la anii tăi. Acum ai 20 de ani? foarte frumoasă te-ai făcut. (…) Ești o frumoasă și o talentată, succes în continuare. (…) Tot mai frumoasă…iubita Loredana! Îmi place de tine, arăți mereu tânără, felicitări și sănătate multă. (…)

Loredana-Groza-a-imbracat-o-rochie-mini-si-si-a-uimit-fanii-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Loredana, ești frumoasă din orice poziție. (…) Ești tare frumoasă și foarte talentată și simt că ai și un suflet, tare bun și de aceea te iubesc, tare mult! (…) Ești minunată! Ne surprinzi cât de mult muncești, să ajungi acolo unde îți dorești! Ești unică, și te iubim! (…) Ha,haha, poate de 30 de Ani e fotografia asta, pe cine vrea să aburească? Rușine!!!!!!! (…) Arată foarte bine, seamănă cu Loredana Groza! (…) Tu ești frumoasa în toată culorile, să-ți dea Dumnezeu sănătate și fericire, femeie frumoasă că meriți, tu muncești mult pentru imaginea ta, ești unică.”, sunt câteva dintre comentariile fanilor apărute pe pagina de Facebook a Loredanei Groza.

Loredana: „Oamenii care sunt limitați și influențabili comentează”

Loredana Groza neagă că și-a făcut operații estetice. Ani la rând s-a vorbit despre faptul că Loredana Groza ar fi apelat la ajutorul chirurgilor plasticieni, dar ea nu a recunoscut niciodată.

Artista e de părere că nu trebuie să se justifice în fața nimănui pentru modul cum arată.

Îmi place. Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci.

Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”, a declarat Loredana Groza pentru cei de la Fanatik.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton