Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Loredana Groza continuă șirul aparițiilor provocatoare! Ce a făcut artista de această dată

Loredana Groza continuă șirul aparițiilor provocatoare! Ce a făcut artista de această dată
9

de Redactia Tvmania

Nicio apariție a Loredanei Groza nu trece neobservată! Artista a surprins din nou cu apariție provocatoare în mediul online!

Loredana Groza pune din nou internauții pe jar! Cântăreața se află în continuare în vacanță și nu se ferește să publice în mediul online imagini în ipostaze incendiare care-i surprind formele voluptoase. Vârsta reprezintă doar un număr pentru Loredana Groza, care a petrecut clipe de poveste în cadrul unei petreceri private organizate pe un iaht luxos. 

Pe contul personal de Instagram al artistei, o putem observa în ipostaze provocatoare, purtând un costum de baie cu imprimeu leopard și cu decolteu generos. 

loredana-groza-costum-de-baie-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

 

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice

Loredana Groza a răbufnit recent și a spus adevărul despre operațiile estetice.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit vedeta la Antena Stars.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton