Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a fotografiat

Loredana Groza, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a fotografiat
9

de Roxana Mirea,

Loredana Groza s-a pregătit și ea pentru a-l aștepta pe Moș Nicolae, însă nu oricum, ci în stilul ei caracteristc. La 51 de ani, artista arată impecabil și este mândră de aspectul ei fizic. Drept urmare, ea nu contenește să își uimească fanii cu ipostazele provocatoare în care pozează. Iată cum l-a așteptat Loredana Groza pe Moș Nicolae.

Cum s-a fotografiat Loredana Groza

Loredana Groza l-a așteptat și ea pe Moș Nicolae, dar nu oricum, ci într-o ținută provocatoare, care i-a lăsat formele la vedere. Artista a pozat îmbrăcată cât mai sumar, cu o pereche de cizme, un sutien, un dres tip plasă și o haină de blană.

Așteptându-l pe Moș Nicolae. Cizmele mele sunt gata”, a scris Loredana Groza pe Intagram, în dreptul fotografiilor respective.

Părerile internauților au fost împărțite. Unii sunt de părere că Loredana a exagerat cu ipostaza în care s-a fotografiat, iar alții au complimentat-o pentru fizicul ei de invidiat. Pe de altă parte, artista nu acordă atenție răutăților și face exact ceea ce simte.

Loredana Groza: „Nicio operație estetică”

Loredana Groza susține că nu are nicio operație estetică și că nici timpul nu i-ar permite să apeleze la astfel de intervenții. De asemenea, artista spune că nu este împotriva operațiilor estetice și că le admiră pe femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârsta pe care o au.

loredana-groza-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Nici o operație estetică! Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă și care au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi sunt atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. Cu toții ne transformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum nu din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă”, a declarat, recent, Loredana, potrivit click.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton