Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, încă o apariție cu care i-a dat gata pe fani. S-a inspirat din ținutele lui Barbie. „Frumoasa României”

Loredana Groza, încă o apariție cu care i-a dat gata pe fani. S-a inspirat din ținutele lui Barbie. „Frumoasa României”
5

de Redactia Tvmania

Loredana Groza a împlinit recent 53 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Drept dovadă stau imaginile pe care le postează pe internet. Are o siluetă de invidiat și arată la fel de bine ca în tinerețe. Artista i-a dat gata pe fani cu o nouă apariție inspirată din ținutele Barbie și a devenit rapid senzația internetului.

Controversata artistă a postat pe Instagram o poză cu ea din cadrul unei ședințe foto în care s-a tranformat într-o păpușă Barbie, în mărime naturală. Lori apare îmbrăcată toată în roz, într-o rochiță din voal și cu pene în partea de jos. Și-a asortat ținuta cu șoșete roz și o pereche de pantofi cu toc, evident tot roz.

Loredana Groza, încă o apariție cu care i-a dat gata pe fani. S-a inspirat din ținutele lui Barbie. „Frumoasa României”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Mai mult, în descrierea fotografiei a pus versurile melodiei Barbie Girl de la Aqua. Imaginea, care este inspirată din filmul Barbie, a iscat imediat un val de reacții și mulți au lăudat-o pentru felul în care arată.

„Nu m-am gândit niciodată că pot să văd în sfârșit o păpuță în mărime naturală. Esti bestială! Ai fost deja la film?”, „Exact ca o păpușă Barbie!!! Sunteți superbă doamna Loredana, vă prinde rozul”, „Ești superbă, o adevărată diva frumoasă și celebra admirabil de frumoasă. Te felicit, frumoasa României. Ești adevărata valoare”, „Absolut superbă !!!!!!”, „O zi faină, în ciuda vârstei ai niște copane nemaipomenite!”, au fost câteva dintre comentariile la poza Loredanei Groza.

Filmul „Barbie”, record de încasări

Filmul „Barbie” s-a lansat recent pe marile ecrane și se bucură de un succes uriaș. Pelicula a bătut record după record la încasări, iscând o adevărată isterie pe rețelele de socializare. Barbie este un film de comedie fantasy, bazat pe păpușile de modă Barbie de Mattel, acesta este primul film cu celebra păpușă, după filme de televiziune animate.

Scenariul a fost scris tot de Greta Gerwig, împreună cu Noah Bambach, care are, la rândul său, tot trei nominalizări la Oscar – pentru „Marriage Story” și „The Squid and the Whale”. Cei doi au colaborat anterior la scenariile pentru filmele Frances Ha şi Mistress America.

Margot Robbie și Ryan Gosling joacă rolurile celebrilor Barbie și Ken, care încearcă să se desprindă de stereotipurile lor după ce părăsesc lumea roz bombon din Barbie Land și, ajunși în lumea reală, încearcă să se autodescopere. Alături de ei, distribuția îi include pe Issa Rae, Dua Lipa, Simu Liu, Michael Cera, Helen Mirren (pe post de naratoare), John Cena și Will Ferrell.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton