Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza l-a sărutat pe Cătălin Botezatu, de ziua lui! Imaginile au devenit virale. „Asta e, se întâmplă”

Loredana Groza l-a sărutat pe Cătălin Botezatu, de ziua lui! Imaginile au devenit virale. „Asta e, se întâmplă”
11

de Roxana Mirea,

Cătălin Botezatu a împlinit sâmbătă, 3 decembrie, vârsta de 56 de ani, iar Loredana Groza, l-a sărutat pe buze. Recent, creatorul de modă a vorbit despre sărutul pe care Loredana i l-a oferit cadou, moment care a devenit viral pe rețelele sociale.

Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat în văzul tuturor

Cătălin Botezatu a organizat o petrecere de zile mari, cu ocazia zilei lui de naștere. Evenimentul a avut loc într-un club din Capitală. Loredana Groza, care e prietenă de ani de zile cu creatorul de modă, nu avea cum să lipsească de la eveniment. Artista a cântat la petrecerea lui Cătălin Botezatu și chiar i-a oferit un sărut cadou.

Artista l-a sărutat pe Cătălin Botezatu, iar momentul a fost surprins de Cristina Șișcanu. „Loredana l-a pupat pe gură pe Bote”, a scris aceasta pe Tik Tok.

După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, i-a dedicat Loredana Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă.

@cristinasiscanu

♬ sunet original – CristinaSiscanu

Cătălin Botezatu, despre sărutul primit de la Loredana Groza

Cătălin Botezatu a vorbit despre prezența Loredanei Groza la petrecerea lui, dar și despre faptul că aceasta l-a sărutat.

M-am distrat în egală măsură cu toți, dar prezența Loredanei a fost sarea și piperul evenimentului. Mi-au mai fost alături de la tot ce înseamnă lumea modei, oameni de televiziune, de la Kanal D au fost Simona Pătruleasa, Maurice, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, domnul Badea de la Dinamo, cu soția lui, Cătălin Cazacu, Tonciu cu fiica, oameni de afaceri, cântăreața Bella, Alexandra Mutu, Antonia. Extrem de multe vedete, multă lume, foarte frumos a fost”, a declarat Cătălin Botezatupentru WOWbiz.ro.

catalin-botezatu-si-loredana-groza-s-au-sarutat-in-vazul-tuturor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Am ales-o pe Loredana să cânte, pentru că ea e mai apropiată sufletului meu, ne cunoaștem de foarte mulți ani și ea chiar știe să facă atmosferă. Relația noastră e mai mult decât prietenie, e de respect, amiciție, foarte longevivă și într-adevăr este printre singurele interprete care știu să facă atmosferă la o petrecere. Da, m-a pupat, asta e, se întâmplă. Plăcerea a fost de partea amândurora”, a mai mărturisit Cătălin Botezatu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton