Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Loredana Groza, la plimbare prin Miami, într-o bustieră transparentă

Loredana Groza, la plimbare prin Miami, într-o bustieră transparentă
8

de Redactia Tvmania

Loredana Groza se află la mare depărtare de România: a plecat în vacanță în Statele Unite. Cu noile sale apariții, artista și-a lăsat fanii cu gura căscată. Deși are 50 de ani, și-a lăsat abdomenul la vedere și a purtat o piesă vestimentară șocantă.

Se pare că restricțiile impuse din cauza pandemiei nu au oprit-o pe Loredana Groza să călătorească peste mări și țări. După ce a ajuns în Mexic și apoi în Maldive, acum artista se află în Miami, unde atrage privirile cu ținutele pe care le poartă la fiecare ieșire.

Loredana Groza, la plimbare prin Miami, într-o bustieră transparentă (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De curând, Loredana s-a plimbat pe străzile din Miami într-o ținută simplă, dar îndrăzneață. Și-a compus vestimentația din acea zi dintr-o pălărie, o pereche pantaloni și o cămașă deschisă la culoare, cu nasturii desfăcuți și abdomenul la vedere, și o bustieră neagră, transparentă. Fanii s-au arătat încântați de apariția ei, i-au făcut o mulțime de complimente.

Aceasta nu a fost singura apariție recentă a vedetei care a atras atenția, acum câteva zile s-a pozat și în costum de baie, pe un iaht.

„Cu trecerea timpului, tot mai frumoasă și minunată ești. Salutări, dragă Loredana. (…) La 50+ femeile devin fatale. (…) Ești super pentru vârsta ta. (…) O doamnă minunată la orice vârstă”.

Sursa foto: instagram 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton