Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, mesaj special de ziua fiicei ei! A publicat imagini de colecție cu Elena

Loredana Groza, mesaj special de ziua fiicei ei! A publicat imagini de colecție cu Elena
10

de Roxana Mirea,

Fiica Loredanei Groza a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani, ieri, 14 iulie. Elena a moștenit frumusețea răpitoare a mamei ei, iar dovada o reprezintă chiar ultimele imagini pe care artista le-a publicat cu fiica ei pe Instagram. Iată ce mesaj special i-a transmis Loredana fiicei ei.

Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani

Loredana Groza este foarte mândră de fiica ei. Elena a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani, ieri, 14 iulie. Cu această ocazie specială, artista a publicat o serie de imagini cu fiica ei, iar asemănarea dintre cele două este izbitoare.

„La Multi Ani Elena!!! Tu esti Lumina mea, Fericirea mea, Dragostea mea! Iti doresc o viata senina si frumoasa ca tine!!

Sa zambesti si sa ai soarele mereu in suflet !! Te iubesc, Mam ❤️”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

„La Multi Ani Elena, puiul meu!! Toate visele sa ti se implineasca!!! Te iubesc!”, a mai scris Loredana.

Fanii artistei nu au ezitat să îi transmită toate gândurile lor bune Elenei. Printre cei care i-au urat la mulți ani fiicei Loredanei s-a numărat și Cătălin Botezatu. „La mulți ani, Elena! Reginele mele frumoase!”, a scris Cătălin Botezatu în secțiunea de comentarii.

Fiica-Loredanei-Groza-a-implinit-24-de-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cu ce se ocupă fiica Loredanei Groza

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea, iar împreună au o fiică, pe Elena, în vârstă acum de 24 de ani. Tânără a moștenit frumusețea răpitoare a mamei ei și seamănă ca două picături de apă. Ea nu a moșnetit talentul muzical al mamei sale, însă este producător muzical la un post de radio din România. Pe de altă parte, fiica Loredanei Groza este o prezență discretă. Elenei nu îi place să se afle în lumina reflectoarelor, așa ca mama ei.

La un moment dat, Elena Boncea a oferit declarații despre relația pe care o are cu mama ei, având în vedere că Loredana Groza este o femeie celebră.

Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza în urmă cu ceva timp

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton