Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Loredana Groza, moment special la cununia civilă a Simonei Halep. „I-am pregătit ceva foarte romantic”

Loredana Groza, moment special la cununia civilă a Simonei Halep. „I-am pregătit ceva foarte romantic”

de Andra Stana,

Miercuri, pe 15 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil. Una dintre invitatele speciale la eveniment a fost Loredana Groza. Interpreta a întreținut atmosfera și a surprins cu ținuta aleasă.

Unul dintre artiștii pe care Simona Halep a vrut să îi aibă la petrecerea de nuntă a fost Loredana Groza. Cântăreața le-a pregătit un moment special celor doi, scrie libertatea.ro.

Ce i-a urat Loredana Groza Simonei Halep în ziua cununiei civile

Loredana a mărturisit că a pregătit un moment plin de romantism pentru seara de miercuri, când Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc.

„I-am pregătit ceva foarte romantic, special pentru acest moment atât de special din viaţa lor. «Bună seara, iubite!», normal. Suntem prietene, am cântat şi de ziua ei.

Avem antecedente. Dar bineînțeles că acum e ca niciodată. Cu totul şi cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei şi prin felul în care ne inspiră şi să rămână în continuare number one”, a spus Loredana Groza, potrivit Cancan.

Simona Halep și Toni Iuruc au avut cununia civilă, miercuri, 15 septembrie, la un local de fițe din Mamaia, locul în care s-au cunoscut în urmă cu doi ani.

Jucătoarea de tenis, care va purta de acum numele Halep Iuruc, a avut două ținute la petrecere.

Distracția la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc a durat până la ora 2 dimineața, așa cum prevede legea, din cauza pandemiei de coronavirus. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, iar jucătoarea de tenis și soțul său au părăsit ultimii restaurantul din Mamaia.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton