Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, momente unice în vacanța din India. Ce vis și-a îndeplinit

Loredana Groza, momente unice în vacanța din India. Ce vis și-a îndeplinit
15

de Roxana Mirea,

Mai multe vedete din România și-au făcut bagajul și au plecat în vacanțe de vis, în locații care mai de care mai spectaculoase. Acesta este și cazul Loredanei Groza, care se bucură de clipe de relaxare într-o vacanță în India. Desigur, artista nu a plecat singură. Iată cine a însoțit-o.

Loredana Groza și-a îndeplinit un vis în vacanța din India

Loredana Groza este foarte activă în mediul online și nu evită să îi țină la curent pe fanii ei cu activitățile sale zilnice. De data aceasta, artista a publicat imagini din India, acolo unde se bucură de o vacanță de vis, împreună cu fiica ei, Elena, în vârstă de 24 de ani. De asemenea, Loredana a dezvăluit că și-a îndeplinit un vis în vacanța din India. Mai exact, ea a ajuns la statuia lui Adiyogi. Acolo, cântăreața a realizat câteva fotografii superbe, pe care le-a publicat pe contul ei de Instagram.

În fața Statuii lui Adiyogi, un vis devenit realitate în 2023”, a scris Loredana Groza în dreptul imaginilor.

loredana-groza-si-a-indeplinit-un-vis-in-vacanta-din-india-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Statuia este din oțel și are de 34 de metri înălțime, 45 de metri lungime și 25 de metri lățime. Este dedicată zeității hinduse Shiva. Este recunoscută de Guinness World Records ca fiind „Cea mai mare sculptură de bust” din lume și cântărește 500 de tone. Numele Adiyogi se referă la Shiva (Shankara) ca fiind primul yoghin. A fost proiectată pentru a inspira oamenii spre bunăstarea interioară prin yoga.

Loredana, imaginea fără filtre

Loredana Groza are 52 de ani, însă artista pare că a descoperit secretul ținereții fără bătrânețe. Recent, Anca Țurcașiu a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine în care apare alături de Loredana Groza, iar artista nu a aplicat niciun filtru. Cele două au participat recent la un eveniment monden.

Anca Țurcașiu și Loredana fac parte din distribuția musicalului „Mamma mia!”, iar recent s-au întâlnit la un eveniment monden, unde s-au fotografiat împreună. Cele două vedete au aceeași vârstă și arată extrem de bine, scrie libertatea.ro. Multe vedete își retușează fotografiile postate în mediul online, folosind diverse filtre. Cu toate acestea, Anca Țurcașiu a postat imagini fără filtru.

Loredana, imaginea fără filtre. Anca Țurcașiu a postat o imagine neretușată cu artista de 52 de ani (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton