Homepage  / Televiziune

Loredana Groza, roast și concert de zile mari pe scena de la Stand-Up Revolution 2022. Ce surpriză a pregătit artista

Loredana Groza, roast și concert de zile mari pe scena de la Stand-Up Revolution 2022. Ce surpriză a pregătit artista
5

de Andra Stana,

Loredana Groza a urcat pentru prima dată pe scena Stand-Up Revolution și a făcut revoluție... de două ori în cea mai nouă ediţie a show-ului, difuzată vinerea aceasta, la Antena 1. Și cu roast-ul pe care și l-a pregătit, și cu spectacolul de zile mari pe care l-a susținut la masa juraților. În plus, cântăreața a făcut şi un duet cu Dan Badea, spre surprinderea tuturor celor prezenţi pe platoul de filmare.

Loredana Groza, roast senzațional la Stand-Up Revolution, 14 octombrie 2022

Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea nu au avut nicio șansă să intuiască cine se află dincolo de wall în momentul în care Loredana Groza a pășit pe scenă. Și asta pentru că vocea ei a fost distorsionată. Presimțind că ceva serios li se pregătește, ei au apăsat butoanele ca să se ridice binecunoscutul wall, însă, surpriză! Acest lucru nu s-a întâmplat și timp de aproape patru minute, cei cinci jurați au fost nevoiți să savureze pe nevăzute roast-ul artistei despre bărbați, femei și relații.

Nu mai găsești pe nimeni să schimbe o priză, un bec! De câți bărbați este nevoie să schimbi un bec? De toți și de o femeie! (…). Bărbații sunt pe cale de dispariție! Atențiune! În curând, fondul tuturor problemelor dintr-o relație va fi fondul de ten! Amin!“, a spus Loredana Groza în încheierea numărului, spre amuzamentul tuturor celor prezenţi pe platoul Stand-Up Revolution.

Loredana Groza, roast și concert de zile mari pe scena de la Stand-Up Revolution 2022. Ce surpriză a pregătit artista (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Loredana i-a dedicat un moment muzical lui Costel

Loredana nu s-a oprit însă aici. Ştiind că următoarea zi era una foarte importantă pentru Costel, care urma să se căsătorească religios, artista i-a dedicat un moment muzical de zile mari, încheiat cu o urare care a stârnit hohote de râs: „Dumnezeu să te ajute!“.

Loredana Groza a cântat şi împreună cu Dan Badea o piesă. „Orice ar spune oricine despre orice, Loredana e o legendă! Oricând ai ocazia să faci ceva lângă o legendă, faci ceva lângă o legendă. Și Dan, pentru că are istoric în muzică și a făcut muzică mult timp, normal că s-a băgat la treabă. N-ai cum să ratezi momentele astea, că nu vin prea des!“, a subliniat Teo.

Roast-ul complet al cântăreței, concertul incendiar susținut în platoul Stand-Up Revolution, dar și ceilalti concurenţi ai celei de-a treia ediţii Stand-Up Revolution vor putea fi urmăriţi vineri seara, de la 20:30, pe Antena 1.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton