Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza s-a pozat întinsă pe pat și fără lenjerie intimă. Reacția fanilor

Loredana Groza s-a pozat întinsă pe pat și fără lenjerie intimă. Reacția fanilor
8

de Roxana Mirea,

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare în care pozează. Artista este lipsită de inhibiții și se afișează pe rețelele sociale exact așa cum își dorește. Totuși, de data aceasta, Loredana Groza și-a uimit cu adevărat fanii cu ultima ei fotografie, în care apare întinsă pe pat și fără lenjerie intimă.

Loredana Groza a pozat fără lenjerie intimă pe Internet

Loredana Groza nu contenește să își surprindă fanii. Artista nu evită să pozeze sumar îmbrăcată pe rețelele sociale, iar fanii ei s-au obișnuit cu aparițiile provocatoare ale acesteia. Ei bine, de data asta, Loredana Groza a trecut la un alt nivel și s-a fotografiat întinsă pe pat, fără lenjerie intimă.

După-amiază leneșă… Lady L”, a scris Loredana Groza în dreptul imaginii în care apare fără lenjerie intimă.

Loredana-Groza-a-pozat-fara-lengerie-intima-pe-Internet-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Urmăritorii ei au reacționat imediat, iar părerile în ceea ce privește modul provocator în care a pozat Loredana au fost împărțite.

Noroc că stilul de viață sănătos o face să arate perfect și poate poza chiar și așa. Noi astea, preferatele lui Buhnici, ne pozăm doar la față”, „Cred că ar avea mai mult succes în filme pentru adulți”, „Bravo! Ai înnebunit de tot”, „Lumea critică, dar multe ar vrea să fie în locul ei”, „Mamă, ce bine arătați doamna Loredana”, sunt doar câteva dintre reațiile internauților.

Loredana Groza susține că nu are operații estetice

Loredana Groza susține că nu are nicio operație estetică și că nici timpul nu i-ar permite să apeleze la astfel de intervenții. De asemenea, artista spune că nu este împotriva operațiilor estetice și că le admiră pe femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârsta pe care o au.

Nici o operație estetică! Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă și care au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi sunt atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale. Cu toții ne transformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum nu din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă”, a declarat Loredana, potrivit click.ro.

Câți bani a primit Loredana pentru a poza în Playboy

Nu este prima dată când Loredana Groza pozează fără lenjerie intimă. Artista a apărut pe coperta revistei Playboy, în luna noiembrie a anului 2000. Pentru a accepta să se lase fotografiată în costumul Evei, artista a primit suma de 13.000 de euro, cea mai mare sumă primită de către o vedetă din România până la Andreea Antonescu. Invitat în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a dat-o de gol pe jurata de la „X Factor” și a spus pentru câți bani a renunțat la haine.

Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000”, a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton