Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza și Antonia, dans lasciv la o petrecere. Totul s-a petrecut sub ochii lui Alex Velea

Loredana Groza și Antonia, dans lasciv la o petrecere. Totul s-a petrecut sub ochii lui Alex Velea
8

de Roxana Mirea,

Loredana Groza și Antonia au încins ringul de dans, seara trecută, într-un club din Capitală. Cele două au fost invitate la petrecerea de ziua de naștere a fostei iubite a lui Alex Bodi, Ema Uta. Mai multe nume celebre din showbiz-ul românesc au fost prezente, însă remarcate s-au făcut Loredana Groza și Antonia cu dansul lor lasciv, totul sub privirile lui Alex Velea.

Loredana Groza și Antonia, dans lasciv împreună

Loredana Groza și Antonia au fost protagonistele unui dans lasciv într-un club exclusivist din București. Cele două s-au numărat printre invitații de la petrecerea de ziua de naștere a Emei Uta, fosta iubită a lui Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

Mai multe nume celebre din showbiz s-au numărat printre invitații la petrecere, însă este clar că Loredana Groza și Antonia au știut cum să se facă remarcate și au oferit un show incediar celor prezenți. Cele două artiste au dansat lasciv una cu cealaltă. Dansul a avut loc sub privirile lui Alex Velea, partenerul Antoniei.

Loredana-Groza-si-Antonia-dans-lasciv-impreuna-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, și-a pus formele în valoare cu o ținută mulată bine pe corp și cu un decolteu adânc. Nici Antonia nu s-a lăsat mai prejos. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a purtat o rochie de culoare neon, extrem de scurtă. La eveniment a fost prezentă și fiica Loredanei Groza.

Din imaginile publicate în mediul online, nu există nicio îndoială că petrecerea a fost una pe cinste.

Sursa Foto: captură de ecran Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton