Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza și Connect-R, în ipostaze tandre pe internet. Cum s-au fotografiat

Loredana Groza și Connect-R, în ipostaze tandre pe internet. Cum s-au fotografiat
7

de Roxana Mirea,

Loredana Groza și Connect-R au iscat un val de reacții pe internet. Artista a publicat două imagini pe contul ei de Instagram în care apare alături de Connect-R, dar nu oricum, ci în ipostaze tandre. Fanii artistei au intrat imediat la bănuieli, însă mesajul transmis de Loredana a fost clar.

Loredana Groza și Connect-R, în ipostaze tandre

Loredana Groza și Connect-R s-au fotografiat în ipostaze tandre. Într-una dintre imagini, Loredana îi atinge ușor fața artistului, iar el o cuprinde cu mâinile de talie. În cea de-a doua poză, cântăreața îl ține în brațe pe Connect-R, în timp ce acesta are un braț petrecut pe după talia ei.

Având în vedere aceste ipostaze destul de apropiate în care s-au fotografiat cei doi, internauții au intrat imediat la bănuieli.

„Sunteți împreună?”, „Să vă țină, dragilor. Vă stă foarte bine”, „Bine faci, Lori. Este un băiat foarte inteligent”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Totuși, mesajul pe care Loredana l-a scris nu lasă loc de interpretări.

O îmbrățișare mare pentru un prieten drag. Pur și simplu îl iubesc”, a scris Loredana pe Instagram despre Connect-R.

Așadar, cei doi au o relație de prietenie, după cum a ținut să specifice artista.

După ce s-a spus că ar avea o relație cu Nick Casciaro, acum Loredana a apărut în ipostaze tandre cu…Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Connect-R nu vrea să se mai căsătorească

La un moment dat, Connect-R a dezvăluit că nu crede că se va mai căsători după divorțul de Misha.

„Da, o iubesc pe Misha. O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toți oamenii. Nu există doi. E o iluzie, o iluzie frumoasă a separării. Nu au existat niciodată doi Dumnezei. Eu dacă mă voi iubi pe mine cu adevărat, unde să mai pun peste preaplinul meu? Suntem unul singur toți.

Suntem în iluzia separării, ca să ne separăm pe noi. Noi trebuie să devenim oglinzi clare, în care celălalt să-și vadă varianta de autoiubire. Nu mai cred în căsătorie pentru mine.

Am crezut foarte mult timp în ideea că în căsătorie e un mecanism din care să-mi extrag fericirea. Fericirea mea depinde doar de mine. Nu mai văd. Ideea asta cu jumătatea mea… care jumătate? Nu există altă femeie în viața mea. Va exista în momentul în care o ființa de sex feminin va înțelege că nu eu sunt responsabil de fericirea ei… nu eu sunt responsabil pentru nefericirea ei. Dacă va înțelege lucrul acesta, da, e minunat”, a declarat Connect-R, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit wowbiz.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton