Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, transformare uluitoare în Lady Gaga. Ce ținută a purtat la ultimul concert

Loredana Groza, transformare uluitoare în Lady Gaga. Ce ținută a purtat la ultimul concert
12

de Roxana Mirea,

Loredana nu contenește să își surprindă fanii. După ce a fost asemănată cu Madonna pentru aparițiile sale sexy, acum artista este comparată cu o altă cântăreață celebră pe plan internațional. Având în vedere cel mai recent outfit pe care l-a purtat în timpul unui concert, Loredana Groza s-a transformat în Lady Gaga.

Loredana Groza, transformare în Lady Gaga

Loredana Groza s-a transformat în Lady Gaga. Artista nu ratează nicio ocazie să se reinventeze și să își surprindă mereu fanii, ajungând să semene tot mai mult cu celebritățile din afară. În plus, Loredana este cunoscută și pentru stilul ei vestimentar excentric. Pentru cel mai recent concert al său, Loredana Groza a ales o ținută prin care s-a asemănat cu Lady Gaga.

Artista a purtat o salopetă scurtă, decupată în partea de jos, accesorizată cu cizme înalte și sclipitoare. Ea și-a accentuat talia cu o curea cu două catarame, iar în zona gâtului a optat pentru un colier statement.Totuși, cel mai mult a atras atenția accesoriul purtat în zona capului: o pălărie „futuristă” realizată dintr-un material metalic, care a propulsat-o pe Lori într-o zonă avangardistă, scrie click.ro.

În plus, și coafura Loredanei amintea de stilul lui Lady Gaga. Artista a publicat pe Instagram un video din timpul concertului.

Loredana-Groza-transformare-in-Lady-Gaga-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Lori pare acum să adopte stilul de „rockstar” pe care Lady Gaga îl avea la începutul carierei. Este vorba despre ținutele decupate, dresurile plasă și părul tuns scurt, pe drept. Între timp, Lady Gaga și-a mai schimbat look-ul.

Lady Gaga „artRave: The Artpop Ball” Tour – Las VegasIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 12

sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton