Homepage  / Articole

Lori își dezvăluie secretele la „Poveștiri adevărate”

Lori își dezvăluie secretele la „Poveștiri adevărate”

de Redactia Tvmania

Astăzi, 11 octombrie, de la ora 16.30, Loredana va dezvălui secretele ei bine păstrate în materie de vestimentație. Vedeta din juriul emisiunii „Vocea României” de la Pro TV este un trendsetter la noi în țară, iar în materialul realizat de Elena Lasconi  ea va mărturisi că a ajuns chiar să ... viseze hainele pe care urmează să le îmbrace.

„În vise desenez cele mai frumoase rochii. Le-am notat pe multe dintre ele și poate, într-o zi, când o să am capacitatea, o să le pot și realiza”, i-a mărturisit Loredana Elenei Lasconi, corespondentul special al emisiunii „Poveștiri Adevărate” de la Acasă TV.

„Mă visez în niște rochii incredibile, pe care nu le-am văzut la niciun designer. Dacă aș putea să le descarc undeva și dacă aș fi avut studii aprofundate de designer, adică să știu să le și croiesc, probabil că le-aș fi realizat ca în vis”, a mai spus Loredana.

Care îi sunt cele mai dragi haine, ce accidente vestimentare o fac și acum să roșească și cât investește Lori în imaginea sa, veți putea afla azi, la 16.30, la „Poveștiri Adevărate”, la Acasă.

[imagebrowser id=948]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton