Homepage  / Articole

Loredana sărbătoreşte 25 de ani de carieră

Loredana sărbătoreşte 25 de ani de carieră

de Redactia Tvmania

Loredana Groza îşi aşteaptă toţi fanii astăzi, 13 iulie, la Grădina de Vară a Teatrului Constantin Tănase din parcul Herastrău la un concert de zile mari intitulat “Agurida Fantastica”.

 

“În primul rând, este un concert pe care vreau să îl dedic celor 50.000 de fani care îmi sunt alături pe Facebook. Ei îmi scriu zilnic, cu ei schimb impresii. Cu ajutorul lor am făcut rost de filmări vechi pe care nu credeam să le mai văd vreodată sau despre care nu ştiam că există, ei mă ajută să îmi îmbunătăţesc show-ul şi datorită lor merg mai departe zi de zi”, a spus Lori, care din toamnă va începe munca de jurat în cadrul show-ului “Vocea României” de la Pro TV.

 

Artista în vârstă de 41 de ani spune că prin acest concert va sărbători 25 de ani de la debutul ei pe scena de la Mamaia. “Am trecut prin multe de atunci, m-am schimbat, m-am maturizat, mi-am clădit o familie, am construit o casă şi cresc o fetiţă (n.r.-  Elena, care pe 13 iulie împlineşte 14 ani)”.

 

Cât priveşte surprizele din cadrul concertului din Herăstrău, Loredana a declarat:

 

“Vor fi alături de mine, printre alţii, băieţii de la Direcţia 5, cu care am împărţit scena aproape 10 ani după Revoluţie, Caddy de la BUG Mafia, alături de care am scos poate primul şi unul dintre cele mai tari clipuri „ever” şi Smiley, cu care am colaborat în mai multe rânduri şi care tocmai mi-a devenit coleg de juriu la “Vocea României”.

Le-am invitat de la Chişinău pe surorile Oşoianu. Da! Chiar pe cele cinci surori care cântă! Plus fanfara! Şi nu în ultimul rând, va fi Banda Agurida, care mi-a fost alături în ultimii ani. Special pentru acest spectacol voi colabora prima oară cu casa Bordelle din Londra al cărei designer este românca Alexandra Popa, care a creat costume pentru Lady Gaga şi Britney Spears”.

 

Cel mai recent videoclip lansat de Loredana se intitulează “Rain, Rain” şi poate fi urmărit aici:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=349uiaEQDTw[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton