Homepage  / Știri

Loredana şi Radu Mazăre au lansat clipul piesei “Viva Mamaia”

Loredana şi Radu Mazăre au lansat clipul piesei “Viva Mamaia”

de Redactia Tvmania

Loredana şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, au lansat videoclipul piesei “Viva Mamaia”, pe care o cântă împreună cu Alex Velea şi Cabron. Filmările au avut loc pe plaja din Mamaia şi în club. Echipa de producţie a amenajat pe nisip o insuliţă artificială, o oază cu verdeaţă şi palmieri, iar la mal a fost ancorată o barcă de salvamar (Radu Mazăre).

Single-ul “Viva Mamaia!” a fost compus de Tonči Huljić, unul dintre cei mai în vogă compozitori din Croaţia, iar varianta în română a fost scrisă de Loredana.

“M-am îndrăgostit de acest cântec, încă de la prima audiţie şi mi-am dorit să îl lansez şi în România. Am compus varianta în limba română, apoi i-am invitat alături de mine în acest proiect pe Cabron, Alex Velea şi Radu Mazăre, care mi-a şi propus ca acest cântec să fie imnul staţiunii Mamaia”, a spus Loredana.

“Colaborarea noastră a decurs senzaţional, Loredana este plină de viaţă, râde tot timpul, este exact genul de om care îmi place mie: vesel şi optimist. Îmi doream de mult să fac o melodie despre Mamaia, iar ea este cea mai potrivită artistă pentru această piesă plină de energie. Mi-ar plăcea să facem în fiecare an un nou imn al staţiunii, tot împreună”, a declarat, la rândul său, Radu Mazăre.

Vedeţi aici videoclipul “Viva Mamaia”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GIiReLL2rlk[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton