Homepage  / Nu rata!

Loredana va juca rolul lui Judy Garland într-un musical celebru

Loredana va juca rolul lui Judy Garland într-un musical celebru

de Redactia Tvmania

Invitată în emisiunea „Ne vedem la TVR”, Loredana a dezvăluit detalii despre unul dintre cele mai spectaculoase proiecte în care va fi implicată în această primăvară.

Loredana 1

„Voi pregăti un musical «La capătul curcubeului» («End of the Rainbow»). Povestea lui Judy Garland, ultimele ei concerte, înainte să plece dintre noi, la o vârstă fragedă, pentru că a murit foarte tânără. E o provocare extraordinară”, a spus artista care a mai dezvăluit și câteva detalii din culisele producției bucureștene.

Judy Garland

Judy Garland

„End of The Rainbow” va fi regizat de Răzvan Mazilu, coregraful, dansatorul și regizorul care a semnat cele mai de succes musicaluri din România ultimilor ani – de la „Cabaret” la teatrul German din Timișoara până la „West Side Story” la Teatrul Odeon din București.

end of the rainbow

Partenerii de scenă ai Loredanei vor fi actorii Emilian Oprea (tânărul care, după multe roluri în teatru, a devenit cunoscut românilor cu rolul procurorului Panait din filmul „De ce eu?”) și Gelu Nițu, un actor pe care românii îl cunosc din filmul lui Lucian Pintilie („Balanța”), din seriale de televiziune sau din multele spectacole de teatru de la Odeon, Naționalul bucureștean sau Metropolis.

O avanpremieră a musicalului „La capătul curcubeului” este planificată pentru această primăvară, iar echipa a anunțat datele unui casting pentru dansatori: 21 martie, ora 11, Cinema Pro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton