Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lorena Meritano („Înger sălbatic”) revine la telenovele după ce a învins cancerul

Lorena Meritano („Înger sălbatic”) revine la telenovele după ce a învins cancerul

de Redactia Tvmania

Actriţa de origine argentiniană Lorena Meritano e fericită că va juca din nou într-o telenovelă, la 3 ani de când a fost diagnosticată cu cancer la sân.

„Este vorba despre o apariţie specială, deşi mică, va fi foarte frumoasă. Mă întorc pe platouri, iar acest lucru este un miracol. Îi mulţumesc lui Dumnezeu!”, a zis Lorena pe reţelele de socializare.

Telenovela cu pricina se numeşte „La bella y las bestias” şi va fi realizată de compania Univision. Lorena va aparea doar în primele două episoade şi îi va da viaţă mamei protagonistei (interpretată de Altair Jarabo), spun cei de la peopleenespanol.com.

Serialul, ale cărui filmări vor începe săptămâna viitoare în Mexic, va spune povestea Isabelei (Jarabo), o expertă în arte marţiale, care vrea să răzbune moartea părinţilor ei, omorâţi de şapte bărbaţi şi două femei.

Lorena (46 de ani), pe care aţi văzut-o în telenovele ca „Jurământul”, „Patimile inimii” şi „Înger sălbatic”, a anunţat în toamna trecută că boala este în remisie şi că se simte bine. Într-un filmuleţ pe Twitter, ea a povestit că, în ultimii 3 ani, a trecut prin 8 operaţii şi 16 şedinţe de chimioterapie şi că mai are doi ani de controale periodice, ca să poată spună că a învins definitiv boala.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton