Homepage  / Știri

Lorena Rojas a pierdut lupta cu cancerul

Lorena Rojas a pierdut lupta cu cancerul

de Redactia Tvmania

Lumea telenovelelor e în doliu. Actriţa şi cântăreaţa mexicană Lorena Rojas a murit luni, 16 februarie, în apartamentul ei din Miami la vârstă 44 de ani, pe care a împlinit-o pe 10 februarie. Lorena a fost, până în ultima clipă, înconjurată de prieteni, familie, dar şi de logodnicul ei, afaceristul spaniol Jorge Monge.

Lorena Rojas

Actriţa suferea de cancer la oase şi ficat, iar în decembrie 2014 a intrat în fază terminală, anunţă peopleenespanol.com.

Lorena a fost prima oară diagnosticată cu cancer la sân şi la oase în anul 2008, în urma unui control pe care l-a făcut ca să vadă de ce nu reuşeşte să rămână însărcinată. Tratamentul a funcţionat, iar Lorena a reuşit să învingă boala, care, din păcate, a revenit în a doua jumătate a anului 2013.

În acelaşi an, Lorena a devenit şi mamă, ea adoptând o fetiţă pe nume Luciana. De cea mică se va ocupa acum sora Lorenei, Mayra Rojas.

Înainte de a muri, Lorena a reuşit să-şi mai împlinească încă un vis: să lanseze un album de cântece pentru copii, „Hijos del sol”, pe care le-a compus şi le-a interpretat.

De-a lungul carierei, Lorena a jucat în telenovele precum „El alma no tiene color”, „El cuerpo del deseo”, „Pecados ajenos” şi „Entre el amor y el deseo”. Ultimul ei proiect a fost „Rosario”, o telenovelă realizată în 2013, în care a apărut alături de Aaron Diaz şi Guy Ecker.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton