Homepage  / Vedete străine

Fiica Madonnei, pictorial îndrăzneț. Lourdes Leon a pozat goală la 26 de ani

Fiica Madonnei, pictorial îndrăzneț. Lourdes Leon a pozat goală la 26 de ani
6

de Redactia Tvmania

Lourdes Leon și-a uimit fanii cu un pictorial îndrăzneț. Fiica Madonnei a pozat goală la 26 de ani și a făcut chiar ea publice o serie de imagini provocatoare pe contul ei de Instagram.

Fiica cea mare a cântăreței Madonna, în vârstă de 26 de ani, a renunțat la haine pentru un pictorial îndrăzneț. Lourdes Leon și-a etalat silueta de invidiat pentru o nouă campanie, realizată pentru noua colecție „Cage Chain” a brandului australian Dion Lee. Pozele au fost făcute de fotograful Carlota Guerrero.

Lourdes Leon, pictorial îndrăzneț

Fiica Madonnei, pictorial îndrăzneț. Lourdes Leon a pozat goală la 26 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În una din imagini, Lourdes apare purtând doar cizme de piele negre până la coapse, iar părțile intime sunt acoperite cu poșete, tot negre, plasate strategic. În altă fotografie, este surprinsă cu spatele, în timp ce stă la un birou și e complet goală, având doar un lanț auriu în jurul taliei. De asemenea, mai este fotografiată purtând lanțuri aurii ca accesorii de gene sau în timp ce se dă într-un leagăn format dintr-o geantă uriașă, purtând o ținută bej asortată cu o pereche de cizme decupate și lungi până la coapse.

Lourdes pare că vrea să-i calce pe urme celebrei sale mame. Alintată Lola, fiica cea mare a reginei muzicii pop este la fel de îndrăzneață și lipsită de inhibiții precum celebra ei mamă. Nu este prima dată când tânăra pozează provocator. Ea a mai fost surprinsă în trecut în ipostaze neașteptate, iar o lungă perioadă a iscat controverse pentru că mergea la evenimente, în rochii elegante, dar neepilată la subraț.

Madonna mărturisea în urmă cu ceva timp că este extrem de mândră, pentru că fiica ei este talentată, chiar mai bună decât ea, dar, din păcate, nu are și voința ei. Mai mult, artista e de părere că Lourdes se lasă prea mult influențată de rețelele de socializare.

Lola Leon este un fotomodel de succes

„Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriță grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeași voință și determinare. (…) Și, din nou, social media o infectează și o face să se simtă de parcă merită ceea ce primește doar pentru că este fiica mea. Încerc să-i ofer exemple de alți copii proveniți din familii celebre cum este Zoe Kravitz, spre exemplu. A trebuit să depășească stadiul de „fiica lui cutare” și a fost, în cele din urmă, apreciată și luată în serios pentru munca ei. Dar are Lourdes aceeași ambiție ca a mea? Nu. Dar are o mamă, eu nu am avut asta. A crescut cu bani, eu nu. Așadar, totul va fi diferit. Dar ce pot face? Nu pot să mă fixez pe asta. Trebuie să fac tot ce-mi stă mie îmi putință pentru copiii mei.”, spunea Madonna.

Lourdes Leon este fiica cântăreței Madonna și a actorului Carlos Leon. S-a născut pe 14 octombrie 1996 și este cunoscută și sub numele de Lola Leon. Lourdes a urmat o carieră în modeling și a devenit cunoscută pentru aparițiile sale îndrăznețe în campanii publicitare și prezentările de modă. De asemenea, a fost implicată în diverse proiecte artistice și în domeniul modei.

Foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton