Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lovitură dură pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Ce le-a făcut Casa Regală din Olanda

Lovitură dură pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Ce le-a făcut Casa Regală din Olanda

de Andra Stana,

Prințul Harry va participa, luna aceasta, la ediția din 2022 a Jocurilor Invictus. La evenimentul care se va desfășura la Haga, între 16-22 aprilie, el o va avea alături pe Meghan Markle. Din nefericire pentru cei doi, nu vor avea parte de primirea pe care și-au dorit-o. Iată ce le-au refuzat olandezii.

Harry și Meghan vor participa împreună la Jocurile Invictus 2022, de la Haga

Luna aceasta, Meghan Markle va călători pentru prima oară în afara Statelor Unite, în compania soțului ei, Prințul Harry. Va fi prima călătorie oficială a cuplului de la momentul când au părăsit Casa Regală Britanică, acum doi ani. Cei doi vor petrece împreună 4 zile în Olanda, unde se desfășoară o nouă ediție a Jocurilor Invictus, scrie dailymail.co.uk.

Prinţul Harry este fondatorul Invictus Games. Este vorba de un eveniment sportiv internațional pentru militari și femei răniți, răniți și bolnavi, atât în ​​servici, cât și veterani. Jocurile folosesc puterea sportului pentru a inspira recuperarea, a sprijini reabilitarea și a genera o înțelegere și respect mai larg pentru toți cei care își servesc țara.  

Decizia luată de Casa Regală din Olanda, o lovitură pentru Harry și Meghan

În timpul vizitei lor în Țările de Jos, Harry și Meghan „nu vor fi primiți în audiență de regele Olandei Willem-Alexander”. Singurul „avantaj” de care se vor putea bucura ar putea fi „statutul VIP” oferite de poliția olandeză, mai scrie sursa citată.

În mod tradițional, familia regală olandeză îi primește la Palatul regal pe membrii familiilor regale străine. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt a confirmat că nu va fi extinsă o astfel de ramură de măslin ducelui și ducesei de Sussex.

Se pare că Harry și Meghan vor trebui să își găsească cazare la un hotel din Haga, în condițiile în care „nu li se va oferi o cameră în palatul regal”.

De asemenea, cuplul ar putea fi nevoit să își asigure propria echipă de bodyguarzi atunci când vor ajunge în Europa. Autoritățile olandeze au mai declarat că ofițerii de protecție ai lui Harry și Meghan nu pot fi înarmați dacă călătoresc în Țările de Jos, relatează The Sun.

Îi va face sau nu Harry o vizită Reginei Elisabeta

În acest moment, nu se știe dacă Harry va face o deplasare și în Marea Britanie, pentru a-și vedea bunica, pe Regina Elisabeta a II-a.

Vestea călătoriei lui Harry în Europa vine la scurt timp după ce fiul Prințesei Diana a lipsit luna trecută de la slujba memorială a Ducelui de Edinburgh din Londra.

Atunci, absența a fost pusă pe seama unei decizii luate de Ministerul de Interne britanic. Prințul Harry nu ar fi primit un grad de protecție crescut atunci când ar fi venit în Marea Britanie, în ciuda faptului că s-a oferit să plătească pentru asta.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton