Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lovitură grea pentru Shakira. Noua iubită a lui Gerard Pique, surprinsă în compania copiilor artistei

Lovitură grea pentru Shakira. Noua iubită a lui Gerard Pique, surprinsă în compania copiilor artistei

de Andra Stana,

Shakira primește o nouă lovitură din partea lui Gerard Pique. În presă au apărut imagini cu băieții artistei, surprinși în compania Clarei Chia, noua iubită a fotbalistului. Fotografiile au stârnit un val de reacții în mediul online.

Gerard Pique (35 de ani) a stârnit noi controverse, după ce au apărut fotografii în care copiii săi și ai Shakirei (45 de ani), Milan și Sasha, își petrec timpul împreună cu noua iubită a tatălui lor.

Shakira și Pique au fost în centrul unei despărțiri extrem de publice, iar viitorul copiilor lor nu a fost încă decis pe deplin. Acum se speculează că iubita fotbalistului ar locui deja cu Pique și copiii săi, ceea ce este puțin probabil să o bucure pe Shakira.

Imaginile apărute zilele trecute o arată pe Chia cu Milan și Sasha în Cendanya. Principala controversă este că ea apare cu spatele, motiv pentru care se susține că ar putea fi mama lui Pique, deși responsabilii emisiunii insistă că este vorba de Clara, scriu cei de la marca.com.

La rândul său, fotoreporterul care a surprins imaginile a afirmat că „Aceste imagini sunt o lovitură grea pentru Shakira. Artista nu e încântată să vadă cât de bine se înțeleg băieții cu Clara”.

Imaginile au fost surprinse foarte aproape de cea de-a doua reședință a celor doi, o casă în care Pique a fost văzut în repetate rânduri cu Shakira, în apropiere de Pirineii catalani, pe un teren de aproximativ 2.000 de metri pătrați.

Pique este ferm convins că Milan și Sasha ar trebui să rămână la Barcelona cu el, pentru a nu fi despărțiți de cercul lor de prieteni. Cu toate acestea, Shakira intenționează să-i ia pe copii cu ea la Miami, unde deține o casă și unde vrea să-și continue cariera muzicală.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton