Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Lovitură sub centură! Cristi Mitrea, dezvăluiri incendiare: „Nu am o relație bună cu Andreea Mantea”

Lovitură sub centură! Cristi Mitrea, dezvăluiri incendiare: „Nu am o relație bună cu Andreea Mantea”
8

de Redactia Tvmania

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu în urmă cu 7 ani, după ce s-au întâlnit în cadrul emisiunii „Burlăcița”. 

Relația dintre Andreea Mantea și Cristi Mitrea nu a durat mai mult de 7 luni, însă a fost una intensă și s-a încheiat cu scandal, deși prezentatoarea TV rămăsese însărcinată cu bărbatul de care s-a îndrăgostit la vremea respectivă. 

În urma multor zvonuri apărute în presă de-a lungul anilor, Cristi Mitrea a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a discuta despre viața sa în cadrul unui podcast. 

Cristi Mitrea a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Andreea Mantea, dar și de ce nu și-a recunoscut fiul la naștere. 

De ce Cristi Mitrea nu și-a recunoscut copilul pe care îl are cu Andreea Mantea

Cristi Mitrea a confirmat că în certificatul de naștere a băiatului său pe care îl are cu Andreea Mantea este probabil trecută o liniuță. Acesta nu și-a recunoscut copilul din mai multe considerente. 

Luptătorul MMA a spus că în momentul în care a aflat de sarcina Andreei, cei doi aveau „de mult o comunicare întreruptă”.

„Alesesem să termin relația eram plecat de mult și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a transmis că Andreea era însărcinată și că, indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Eu mult timp nu am crezut că este însărcinată. Mult timp am crezut că este doar o modalitate de a mă aduce înapoi”, a relatat Cristi Mitrea în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

La întrebarea lui Măruță dacă vreodată i-a trecut prin minte că fiul născut de Andreea Mantea nu este al lui, Cristi Mitrea a recunoscut acest lucru printr-o scurtă confirmare.

Cu toate acestea, abia la 3 ani de la nașterea micuțului, Mitrea a dorit să îl cunoască:

„Am avut o perioadă în care nu eram linștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea..am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a mai spus Cristi Mitrea.

De ce nu se înțelege cu Andreea Mantea

Cristi Mitrea a reluat legătura cu Andreea Mantea la 3 ani de la nașterea fiului lor. Ulterior în următorii 3, pentru că micuțul a împlinit recent 6 ani, cei doi au încercat să aibă o relație decentă de dragul copilului. 

Cu toate acestea, Cristi Mitrea a recunoscut că nici în prezent relația cu Andreea Mantea nu este una foarte bună și că. în continuare, există neînțelegeri:

„Eu unul nu pot să stau într-un anume mediu și nu sunt liniștit. Suntem două persoane care probabil ne facem viața un calvar, nu reușim să o ducem până la capăt. Au fost perioade când nu răspundea, perioade când nu răspundeam eu…”, a mai declarat Cristi Mitrea în podcastul lui Cătălin Măruță.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton