Homepage  / Știri

Luana Ibacka şi Oana Ioniţă vorbesc despre tratamentele de infrumuseţare

Luana Ibacka şi Oana Ioniţă vorbesc despre tratamentele de infrumuseţare

de Redactia Tvmania

Duminică, 21 aprilie, Luana Ibacka v-a pregătit în emisiunea „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, două materiale care cu siguranţă vă vor capta atenţia.

Pentru început veţi afla totul despre epilarea definitivă. Luana Ibacka şi Oana Ioniţă au încercat acest tratament cosmetic şi vă împărtăşesc din experienţele lor.

Care sunt efectele şi avantajele unui astfel de tratament? Epilarea definitivă este mai rentabilă decât cea clasică, cauzează mai puţin disconfort pentru piele, o şedinţă de epilare definitivă durează mai puţin decât o sedinţă de epilare clasică, este mai sigură şi mai igienică şi nu există riscuri de infecţii, cauzate de firele de păr crescute sub piele. Pentru un tratament complet sunt necesare între 6 şi 8 şedinţe. Pe parcursul tratamentului trebuie evitată metoda de epilare prin smulgere a firelor de păr. Ce se întâmplă la o astfel de şedinţă de epilare definitivă? Lumina intens pulsată pătrunde în piele şi este absorbită de melanina din firele de păr. Această lumină puternică, ţinteşte cu precizie firul de păr, fără a leza pielea, ridică temperatura firului de păr şi conduce căldura către rădăcină. Aceasta este distrusă şi devine incapabilă să mai producă fire de păr, se usucă şi moare. Firele ale caror rădăcini au fost afectate cad în aproximativ 7-10 zile.

“Vorbesc despre tratamentul de epilare definitivă întrucât este prietenos şi verificat deja de un număr mare de persoane din România. Se obţine distrugerea permanentă a rădăcinilor de păr în procent de 95% pentru femei şi 75% pentru bărbaţi, cu variaţii pentru fiecare zonă a corpului”, spune Luana.

Cine este preocupat de imaginea exterioară este cu siguranţă dornic să evolueze şi în plan psihologic. Aşa că, în cea de-a doua parte a emisiunii „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, astrologul Mariana Cojocaru vă vorbeşte despre cunoaşterea de sine.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre epilarea definitivă şi influenţa astrologică, nu rataţi emisiunea „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, duminică, 21 aprilie, de la ora 12:00, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton