Homepage  / Știri

Luca Niculescu revine la TVR 1 cu un nou sezon „Fără frontiere”

Luca Niculescu revine la TVR 1 cu un nou sezon „Fără frontiere”

de Redactia Tvmania

Jurnalistul Luca Niculescu revine la TVR 1 joi seară, de la ora 23.20, cu un nou sezon al emisiunii „Fără frontiere”.

Fără frontiere va continua să prezinte şi să explice evenimentele internaţionale, într-o perioadă atât de frământată de criza economică. Sunt subiecte care, chiar dacă se petrec în altă parte, pot avea impact  direct  asupra vieţii românilor, deoarece influenţele sunt rapide, numeroase şi, uneori, neaşteptate”, este de părere Luca Niculescu, moderatorul emisiunii.

Pe lângă rubricile consacrate (dosarul săptămânii, corespondenţele din străinătate, Frontul secret, realizat de istoricul Stejărel Olaru, despre faţa nevăzută a politicii externe, serviciile de informaţii), emisiunea va avea şi două rubrici noi: o rubrică de revista a presei internaţionale, în care vor fi abordate principalele idei publicate în ziarele străine din săptămâna ce a trecut şi alta, la care vor fi invitaţi să contribuie telespectatorii Fără frontiere din străinătate. În fiecare săptămână, unul dintre aceştia va participa la emisiune prin intermediul unei camere web şi va vorbi despre un element de actualitate din ţara în care locuieşte.

În prima ediţie „Fără frontiere” din noul sezon, subiectul principal va fi scutul antirachetă NATO, un scut care trebuie să protejeze Europa de eventuale rachete venite din Orientul Mijlociu, dar care nelinişteşte Rusia. Invitatul lui Luca Niculescu pe acest subiect este ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Alexander Churilin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton