Homepage  / Vedete

Lucero s-a întors la telenovele cu un proiect brazilian

Lucero s-a întors la telenovele cu un proiect brazilian

de Redactia Tvmania

Actriţa mexicană Lucero (47 de ani) s-a întors la genul care a consacrat-o la patru ani de când a filmat “Stăpâna”. Conform peopleenespanol.com, ea nu a ales un proiect al companiei Televisa, aşa cum mulţi se aşteptau, ci un serial brazilian. Producţia se numeşte “Carinha de Anjo” şi va avea premiera în Brazilia pe postul SBT în noiembrie.

lucero-2014-premios-tu-mundo-billboard-650

Filmările au început în luna iunie, iar Lucero o interpretează pe Tereza, mama protagosnistei, o fetiţă pe nume Dulce Maria. „Carinha de Anjo” este remake-ul telenovelei mexicane din 2000, “Carita de angel” şi primul serial în care Lucero vorbeşte în limba portugheză.

În ceea ce priveşte viaţa privată, ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul mexican Michael Kuri (54 de ani) şi are o relaţie bună cu Mijares, fostul ei soţ şi tatăl celor trei copii ai ei. Lucero şi Michael se afişează peste tot împreună şi îşi fac declaraţii pe conturile de socializare.

Chiar şi aşa, artista nu îşi doreşte să ajungă în faţa altarului pentru a doua oară: “M-am căsătorit o dată şi nu o să mai fac acest pas. Ne este foarte bine aşa cum trăim acum”, a zis ea, citată de tvnotas.com.mx.

Vedeţi aici trailerul telenovelei “Carinha de Anjo”.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Lucero are timp și de dragoste

2. Lucero va prezenta show-ul „Big Brother”

3. Lucero nu mai are succes în Mexic | Va juca într-o nouă telenovelă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton