Homepage  / Galerie foto

Lucian Ionescu, din nou câștigător la „Te cunosc de undeva!” | VIDEO

Lucian Ionescu, din nou câștigător la „Te cunosc de undeva!” | VIDEO

de Redactia Tvmania

Emisiunea "Te cunosc de undeva!" l-a desemnat câștigător, după ediția de sâmbătă, pe Lucian Ionescu. Acesta s-a transformat în baritonul suedez Peter Mattei și l-a interpretat pe Figaro din opera "Bărbierul din Sevilla".

Sâmbătă seară, la „Te cunosc de undeva!”, Maria Buză și Pepe, Amna, Misha, Nico, Adina Răducan, Dima Trofim, Dorian Popa, Lucian Ionescu și Șerban Copoț au cântat live muzică pop, rock, de Bollywood, folclor, dance și operă și au facut ca personajele lor să strălucească din nou la canapea.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=poqk_C4tick[/youtube]

Astfel, Maria Buză și Pepe au devenit un cuplu bollywoodian de milioane: Maria a fost Asin, o actriță și dansatoare pe care Bollywood-ul a transformat-o într-o divă absolută, iar Pepe l-a imitat pe Salman Khan, unul dintre cei mai influenți și fermecători bărbați din istoria filmului indian. Dorian Popa a cântat pentru prima dată în travesti si a trebuit sa fie un personaj senzual și provocator: colega sa, Misha, care l-a urmărit cu mare interes din culise. Pentru ca distracția să fie maximă, ruleta i-a oferit delicatei Misha ocazia să-și arate mușchii, pentru că l-a avut de imitat pe… Dorian Popa. Adina Răducan a facut show transformată în electrizantul Goran Bregovic, Nico a urcat pe scenă alături de băieții de la FreeStay, ca să-l imite cum doar ea poate pe Brian Johnson, solistul legendarei trupe AC/DC, Șerban Copoț a fost pentru o seară Ryan Tedder, solistul trupei One Republic,  Amna a readus-o pe scena emisiunii pe enigmatica Amy Winehouse, în timp ce Dima Trofim a îmbrăcat straiele populare și a cântat precum Sofia Vicoveanca, acompaniat de taraful Silvian Voicu.

Câștigătorul ediției a fost ales Lucian Ionescu, tânărul actor care, după o săptămână de antrenamente intense, a realizat o transformare excelentă în baritonul suedez Peter Mattei în rolul Figaro, personajul principal al operei “Bărbierul din Sevilla” de G.Rossini.

Cea de-a treia gală a celui de-al zecelea sezon a avut parte si de un moment special. Cunoscuta solistă de muzică ușoară Marina Scupra a urcat pentru prima dată pe scena de la “Te cunosc de undeva!” să cânte alături de Florin Ristei și FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul său.

Cât de bine vor realiza cei zece talentați concurenți următoarele transformări care le-au picat la ruletă, veți vedea sâmbăta viitoare,  de la ora 20.00, într-o nouă ediție „Te cunosc de undeva!”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton