Homepage  / Televiziune

Lucian Romașcanu, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Vorba dulce… funcții aduce?”

Lucian Romașcanu, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Vorba dulce... funcții aduce?”
3

de Redactia Tvmania,

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat,  va fi invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în  editia difuzată duminica aceasta, de la 22.30, la Kanal D. Acesta va fi și interviul care închide cel de-al treilea sezon al emisiunii, care urmează să intre în vacanță.  

Lucian Romașcanu vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai – 30 iulie 2023 

Lucian Romașcanu are o experiență de 27 de ani în media. În anul 2016, a decis să își înceapă cariera politică în cadrul PSD, iar în 2022 a preluat funcția de președinte al organizației PSD Buzău, înlocuindu-l pe Marcel Ciolacu. Romașcanu se află la al doilea mandat de senator și a ocupat de două ori fotoliul de ministru al Culturii, în guvernele Tudose și Ciucă, fiind, totodată, pentru a doua oară, purtător de cuvânt al PSD.

Ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebari cu Denise Rifai” se anunță a fi o întrevedere plină de informații relevante despre culisele puterii.

Lucian-Romascanu-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai_Kanal-D-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

La ce întrebări va răspunde Lucian Romașcanu

 „V-ați mai fi înscris la doctorat dacă nu erați ministru al Culturii?„, „Vorba dulce… funcții aduce?”, „A vrut Marcel Ciolacu să scape de Gabriela Firea?„, „Cât ajută cumetriile în politică?”, „Ii mai dă emoții președintele Iohannis lui Marcel Ciolacu?” , „Ați mințit vreodată pentru șefu’?” sunt câteva dintre întrebările ce îi vor fi adresate de Denise Rifai purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton