Homepage  / Vedete româneşti

Lucian Viziru, de urgență la spital. „Mă gândeam că îmi crapă inima”

Lucian Viziru, de urgență la spital. „Mă gândeam că îmi crapă inima”
8

de Roxana Mirea,

Lucian Viziru se află în spital de pe data de 31 decembrie, iar începutul anului 2022 l-a petrecut tot acolo. Într-un clip publicat pe canalului lui de YouTube, acesta a povestit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artistul a avut dureri puternice în piept și a chemat Ambulanța.

Lucian Viziru, internat în spital

Lucian Viziru a petrecut noaptea de Revelion în spital, acolo unde este internat din data de 31 decembrie. El a publicat un video pe YouTube, chiar din salonul de spital, în care le-a vorbit urmăritorilor despre problemele cu care se confruntă. Lucian Viziru a fost internat, fiind suspect de infarct. Artistul a prezentat dureri puternice în piept și a chemat Ambulanța. În plus, Lucian Viziru s-a confruntat și cu atacuri de panică și palpitații.

Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos… (…) Nu m-am simțit bine în ultimele trei-patru zile, am avut atacuri de panică, mă gândeam că am făcut infarct și mor, că îmi crapă inima. S-a crezut că am făcut infarct pentru că am avut dureri mari în capul pieptului și pentru că durerea se ducea undeva în jos, pe brațul stâng. Ulterior au zis că nu e așa. La primele analizele de inimă enzimele au ieșit negative”, a spus Lucian Viziru pe YouTube, potrivit unica.ro.  

Cum a reacționat Lucian Viziru când și-a văzut pentru prima oară nepoțica. „Azi a fost prima dată când…”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Lucian Viziru a fost suspect de infarct

După efectuarea primelor analize la inimă, medicii i-au spus lui Lucian Viziru că nu a suferit un infarct și că va fi externat. Apoi, următoarele analizele au ridicat din nou suspiciunea de infarct. Totuși, artistul speră că va fi externat și că va putea pleca cât mai curând acasă. Acum, el se simte mai bine și că își dorește să meargă acasă.

Enzimele au ieșit pozitive două zile la rând, ceea ce ducea din nou la povestea cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intesivă înapoi în salonul în care am fost prima zi. Nu știu cât o să mai țină chestia asta (…) Vreau și eu acasă. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a mai spus artistul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton