Homepage  / Vedete româneşti

Lucian Viziru, despre întoarcerea în România. Cu ce se ocupă acum și ce planuri de viitor are

Lucian Viziru, despre întoarcerea în România. Cu ce se ocupă acum și ce planuri de viitor are
7

de Roxana Mirea,

Lucian Viziru a fost invitat în platoul emisiunii „Dimineața cu noi”, de la Kanal D, unde a vorbit despre întoarcerea sa în România, după ce timp de 7 ani a locuit în Germania. Actorul a dezvăluit detalii despre traiul din străinătate, dar a spus și ce planuri de viitor are.

Lucian Viziru, despre întoarcerea în România

Lucian Viziru, actor și cântăreț român, fost solist al trupei Gaz pe foc, a fost invitat astăzi, 13 aprilie, în cadrul matinalului “Dimineața cu noi”, la Kanal D. Îndrăgitul artist a venit pentru a împărtăși detalii inedite despre întoarcerea sa în România, după ce timp de 7 ani a locuit, împreună cu familia, în Germania.

Lucian Viziru a dezvăluit cum este viața peste hotare, dar a oferit și câteva sfaturi pentru cei care își doresc să încerce o astfel de experiență.

„Dacă vrei să duci o viață liniștită, calculată, fără griji și să muncești până nu mai poți, atunci da, în Germania poți să mergi să trăiești bine și liniștit! Eu, la un moment dat, am ajuns să mă întreb dacă asta-i tot, adică mă trezesc dimineața, merg la muncă, muncesc șase zile pe săptămâna, și din când în când mai trag câte o vacanță. Am zis NU! Vreau mai mult și unde este mai bine? În România!”, a mărturisit Lucian Viziru.

Lucian-Viziru-la-Dimineata-cu-noi-Kanal-DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce planuri de viitor are Lucian Viziru

În prezent, Lucian Viziru realizează un podcast,  este foarte activ în mediul online, este antrenor de tenis, sport pe care l-a practicat. Nu e străin nici de afacerile în domeniul imobiliar. Care sunt planurile artistului, pentru viitor, a spus chiar el, la “Dimineața cu noi”.

Deocamdată mă ocup de imobiliare, și de Youtube, mai mult. În pandemie, în lockdown, nu aveam ce să fac acasă și m-am apucat de YouTube, Tik-Tok, chestii de genul asta și am observat că-mi place foarte mult. (…) Am venit cu profesia de instructor de tenis, în România, dar am băgat-o în sertar. Mă plictisesc. Îmi place să găsesc provocări noi, de fiecare dată! Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc, și să facă aceleași lucruri. Mie îmi trebuie obiective”, a mai spus Lucian Viziru.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton