Homepage  / Vedete româneşti

Lucian Viziru, despre perioada în care juca în telenovele. Ce regret are. „Îmi pare rău. Ce aș fi putut face altfel ar fi fost…”

Lucian Viziru, despre perioada în care juca în telenovele. Ce regret are. „Îmi pare rău. Ce aș fi putut face altfel ar fi fost...”
11

de Roxana Mirea,

Lucian Viziru a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube, unde a vorbit despre mai multe subiecte legate de viața lui. Printre altele, Lucian Viziru și-a amintit de perioada în care juca în telenovele și de ce a ales să devină actor. În plus, el a vorbit și despre personajul lui din telenovela românească de succes „Inimă de țigan”, Giani Giuvaieru.

De ce și-a dorit Lucian Viziru să devină actor

Lucian Viziru era membru al trupei „Gaz pe foc” înainte să joace în telenovele. Chiar dacă apărea pe sticlă, el își dorea ceva mai mult. Visul lui era să devină actor, ca să ajungă pe covorul roșu și pe ecranul de la cinema.

Eram prezentator la „Poveștiri adevărate”, la Acasă TV, unde stăteam bine, aveam un program lejer, după care am zis să trec la nivelul următor. Oricum, aveam chestia asta în cap cu covorul roșu. Asta îmi doream și până la urmă se întâmplat dar așa am ajuns să joc”, a declarat Lucian Viziru la „Acasă la Măruță”.

Cătălin Măruță: „Ideea este că totuși pe covorul roșu pășise-și înainte de telenovele, când erai la „Gaz pe foc”

Lucian Viziru: „Da, dar nu eram pe ecran”

Cătălin Măruță: „Nu erai pe ecranul mare, dar erai pe ecranele mai mici ale televizoarelor cu videoclipurile”

Lucian Viziru: „Degeaba. Voiam cinema. Asta făceam când eram mici eu și Augustin, ne jucăm de-a actorii, făceam parodii.”

Cum a reacționat Lucian Viziru când și-a văzut pentru prima oară nepoțica. „Azi a fost prima dată când…”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Lucian Viziru, despre perioada în care juca în telenovele

Lucian Viziru a rememorat amintiri și din perioada în care juca în telenovele sau filme. El spune că și-ar mai dori să facă un personaj, însă a spus ce ar face diferit acum.

„Îmi e dor să mai fac măcar un personaj și de data asta, spre deosebire de atunci, să îmi dau ceva mai mult silința. Adică, să fac ceea ce am învățat în Germania. Disciplină. Am jucat în filmul lui Sergiu Nicolaescu care s-a numit „Supraviețuitorul”, bine, am jucat și un „Poker”, dar despre ăla vreau să vorbesc. De fapt, la niciunul dintre filme eu nu am citit și scenariul niciodată. Eu mă duceam la cadru pur și simplu și cu asta basta. Ascultam ce îmi spunea regizorul după care încercam să ascult ce îmi zicea partenerul sau partenera și să încerc să fac maximul din situația respectivă. Îți dai seama că dacă mi-aș fi dat mai mult interesul, ar fi fost altfel.

Pe de o parte, îmi pare rău, dar pe de altă parte, la ritmul pe care îl ai în telenovele, nici nu se putea altfel. La filme, da, îmi pare rău, dar la telenovele, mă duceam seara acasă, de exemplu, cu secvențele de mâine și mă uitam pe text, încercam să îl învăț, să îi dau un sens în capul meu. Ajungeam a doua zi la cadru și totul se schimba, textul, absolut tot. Mi-am spus că muncesc degeaba. Așa că la telenovele, cel puțin, nu avea niciun sens. Ce aș fi putut face altfel ar fi fost să îmi pregătesc personajul mai bine. La „Inimă de țigan” l-am pregătit. Acolo chiar am vrut să îl pregătesc pentru că veneam după câteva semi eșecuri și am zis că acum chiar este cazul să le arăt cine sunt, ce pot să fac”, a povestit actorul.

Lucian Viziru, despre personajul Giani Giuvaieru

La un moment dat, Cătălin Măruță l-a pus pe Lucian Viziru să intre în pielea lui Giani Giuvaieru, personajul său din „Inimină de țigan”. După ce actorul și-a jucat rolul, Cătălin Măruță l-a întrebat: „Ca să intri în personajul ăsta, să ai accentul ăsta, să vorbești așa, te uitai undeva?”

Nu. Mi-am luat ca reper un băiat care venea în liceu și pe care îl știam eu. Era un băiat…nu îi zic numele, că poate cine știe… Tot timpul mă gândeam la el. Adică, da, nu îmi era ușor. Acum mi-am dat seama că dacă am început fără să mă concentrez, mi-am dat seama că am dat-o în Giani celălalt, de la „Las Fierbinți”. Tot timpul trebuia să mă gândesc că sunt Giani, că sunt băiatul ăla”, a dezvăluit Lucian.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton