Homepage  / Vedete româneşti

Lucian Viziru se întoarce în România, după 4 ani. Ce planuri de viitor are

Lucian Viziru se întoarce în România, după 4 ani. Ce planuri de viitor are
10

de Roxana Mirea,

Lucian Viziru locuiește de mai mulți ani în Germania, alături de soția lui, Ema, și de fiul lor. Acum, fratele lui August Viziru vrea să se întoarcă în România, iar soția lui deja se află pe meleaguri românești de trei luni de zile. Ce a declarat Lucian Viziru despre întoarcerea în țară.

Lucian Viziru se întoarce în România

Lucian Viziru și soția lui locuiesc în Germania, acolo unde actorul a vrut să își continue cariera, însă lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit. Acum, acesta are de gând să se întoarcă în România, după patru ani în care nu a făcut acest lucru. Ema, soția actorului, deja s-a întîrs pe meleaguri românești de acum trei luni. Drept urmare, relația dintre cei doi se desfășoară momentan la distanță pentru că actorul mai are câteva lucruri de rezolvat În Germania.

„Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putinţă, şi să văd ce fac aici. Deşi am spus-o de mai multe ori pe internet, că nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune.

În muzică, dacă nu eşti Frank Sinatra şi Mick Jagger, să te fâţâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul… nici nu sunt o mare voce”, a spus Viziru la Kanal D, potrivit libertatea.ro.

Ema şi Lucian Viziru au fost colegi de liceu, dar dragostea dintre ei s-a născut 17 ani mai târziu. Aceștia sunt căsătoriți și au un băiat împreună.

161923140_464172374707684_4659029091716974932_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton