Homepage  / Televiziune

Lucianna, eliminată de la Survivor România 2023. Surpriză majoră pentru concurenți, înainte de unificarea echipelor

Lucianna, eliminată de la Survivor România 2023. Surpriză majoră pentru concurenți, înainte de unificarea echipelor
7

de Andra Stana,

Miercuri seară, 22 martie, Faimoșii și Războinicii au participat la consiliul de eliminare. La finalul ediției, unul dintre concurenții din echipa albastră de la Survivor România 2023 a plecat acasă. Iată ce a spus Lucianna despre experiența trăită în Republica Dominicană, alături de colegii săi, Războinicii. 

 [toc] 

Cine a câștigat jocul de comunicare de la Survivor România – 22 martie 2023

În ediția de miercuri, proba de comunicare a fost câștigată de Faimoși, cu scorul de 7 la 6. Prin urmare, echipa roșie s-a bucurat de recompensă.

Proba de comunicare de miercuri seară de la Survivor România a adus un lucru nesperat pentru concurenți. Aceștia au putut comunica prin intermediul unor mesaje pe Whatsapp cu cineva din familia lor.

„Avem o comunicare avută de Faimoși. Mergeți să vă bucurați de conversația pe Whatsapp cu un membru al familiei”, le-a spus Daniel Pavel Faimoșilor.

Razboinicii-victorie-Quiz-GameIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Prima reacție a lui Luciannei, după ce a fost eliminată de la Survivor România 2023

Miercuri, 22 martie 2023, 7 concurenți au fost în pericol de eliminare. Patru de la Faimoși – Ada Dumitru, Kamara, Ionuț Iftimoaie și Mihai Zmărăndescu -, dar și trei de la Războinici – Andrei Krișan, Robert Moscalu și Lucianna Vagneti.

Concurentul eliminat de la Survivor România 2023 în ediția de miercuri, 22 martie, a fost Lucianna din echipa Războinicilor.

„Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, este și despre o strategie”, a spus aceasta.

Aseară, în ultima sa ediție de Survivor România 2023, Lucianna le-a oferit colegilor de echipă câte o brățară făcută chiar de ea. Apoi, i-a îmbrățișat pe toți.

Sunt foarte bucuroasă pentru că am trăit momentul până aici. Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, ci și despre strategie, despre cum să te porți cu niște persoane despre care habar nu ai cine sunt. Mi-am dat seama pe parcurs că eu nu sunt atât de tare pe cât trebuie să fie o persoană pentru Survivor.

Se spune că aici vii singur și pleci singur. Eu nu simt așa. Am ajuns singură și nu simt că plec singură. Sunt niște persoane care au intrat în sufletul meu și le las aici”, a spus Lucianna.

Ce rol au Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan la Survivor România 2023

Războinicii și Faimoșii nu vor mai fi singuri în Republica Dominicană. Alex Delea, Zanni, Oana Ciocan și Elena Chiriac au revenit la Survivor România 2023. Daniel Pavel a anunțat în consiliul de aseară de ce au venit, de fapt, foștii concurenți, care este rolul lor în acest sezon, scrie libertatea.ro.

Daniel Pavel a dezvăluit că ei intră în cele două echipe, Delea și Oana Ciocan la Războinici, iar Zanni și Elena Chiriac la Faimoși. Cei patru îi vor asista și mentora pe concurenți. Totodată, prezentatorul show-ului a dezvăluit că săptămâna următoare va avea lor unificarea echipelor.

Daniel Pavel a dezvăluit că ei intră în cele două echipe, Delea și Oana Ciocan la Războinici, iar Zanni și Elena Chiriac la Faimoși.

Urmează unificarea echipelor de la Survivor România 2023

Totodată, prezentatorul show-ului a dezvăluit că săptămâna următoare va avea lor unificarea echipelor.

Ni se alătură cei care cândva au plecat de aici, fie cu trofeul, fie în finală. Elena, Oana, Zanni, Delea”, a declarat Daniel Pavel, conform Fanatik.

„Ei vă asistă la acest moment în Survivor. O fac mentorându-vă, dar arătându-vă din ce e croit un supraviețuitor”, a adăugat Daniel Pavel.

Câștigătorul Survivor România 2022 s-a bucurat să revină în Republica Dominicană. „Abia aștept să văd săptămâna asta de unificare. Sunt foarte fericit”, a spus Alex Delea.

„Am venit să îi susțin pe Războnici. Mi se pare un sezon interesant”, a adăugat Oana Ciocan.

„Sunt aici să-i susțin pe Faimoși. Îi susțin și pe Războinici. Am emoții din nou”, a zis Elena Chiriac.

„Eu sunt doar în semn de recunoștință aici”, a spus și Zanni, care a recunoscut că i-a criticat pe concurenți de acasă.

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton