Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce s-a întâmplat între Tom Ellis (Lucifer Morningstar) și Lauren German (Chloe Decker), la prima filmare

Ce s-a întâmplat între Tom Ellis (Lucifer Morningstar) și Lauren German (Chloe Decker), la prima filmare
20

de Alina Stoicescu,

Sezonul 6 al serialului „Lucifer”, cu Tom Ellis în rolul principal, este disponibil începând de astăzi, pe Netflix. Primul episod din Lucifer a fost difuzat la data de 25 ianuarie 2016, iar acest ultim sezon va avea 10 episoade.

„Lucifer” a avut o evoluție destul de neobișnuită. Serialul a fost produs și difuzat inițial de Fox, dar după primul sezon, audiențele au început să scadă și părea că nu se mai opresc din declin, așa că Fox a anunțat anularea serialului după trei sezoane. La numai o lună de la vestea cea proastă, Netflix a preluat producția și a făcut sezonul patru. De data aceasta, serialul a devenit un adevărat fenomen, așa că a fost prelungit cu încă un sezon, despre care se credea inițal că va fi ultimul… până când producătorii au decis să termine seria cu sezonul 6.

Actorii principali, Tom Ellis (Lucifer Morningstar) și Lauren German (Chloe Decker) au povestit cum a decurs prima lor întâlnire pe platourile de filmare.

Lauren German si Tom Ellis LuciferIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

În serial, între personajele celor doi e o atracție care nu poate fi trecută cu vederea, dar în viața reală, oare cum se înțeleg?

”Eram epuizat încă din prima zi încercând să creez impresia că între noi există atracție!”

Ellis a glumit în timpul unui interviu oferit Entertainment Weekly, spunând că lucrurile s-au mișcat foarte greu și a fost tare complicat să mimeze ”chimia” dintre el și Lauren

Lăsând gluma la o parte, cei doi erau ca doi străini. S-au cunoscut când au mers să citească replicile pentru primul episod. Auziseră vag unul despre celălalt, deoarece au un prieten comun, pe actorul Jesse Spencer, dar nu se văzuseră vreodată. S-au salutat și au trecut direct la scenariu. Nu au avut timp să se obișnuiască unul cu celălalt. Și așa, dintr-o dat, trebuiau să intre în rol și să pară că între ei există o atracție incredibilă. La început nu a fost ușor, ba chiar s-au chinuit puțin, dar apoi lucrurile au decurs atât de natural, încât colegii de filmare începuseră să facă glume pe seama relației care părea că s-a născut între ei.

De ce pare totul atât de natural? Pentru că Tom și Ellis au personalități similare și un simț al umorului dezvoltat, iar între ei s-a legat imediat o prietenie care există și dincolo de camerele de filmat.

Ce se întâmplă în Lucifer, sezonul 6

La finalul sezonului 5, Lucifer devine noul Dumnezeu, după ce o salvează pe Chloe de la moarte și o readuce din Rai, pe Pământ. Apoi îl învinge pe Michael, care era fratele lui.

Astfel, în noul sezon Lucifer trebuie să-și ia rolul de Dumnezeu în serios, iar Chloe este care care-l va susține și-i va fi alături în acest demers complicat.

”O să vedeți că vom fi mai mult decât o echipă. Există câteva acte altruiste impresionante în ultimul sezon. Sunt niște scene sfâșietoare.”

Lauren German (Chloe Decker)

Atât Tom, cât și Lauren au declarat că finalul serialului care poate fi vizionat din septembrie pe Netflix este unul foarte emoționant. Atât pentru actori și echipa de producție, dar cu siguranță va fi la fel și pentru fanii care-și vor lua ”la revedere” de la un serial pe care l-au adorat.

Fotografii: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton