Homepage  / Articole

Lui Ernest îi place să facă pe detectivul

Lui Ernest îi place să facă pe detectivul

de Redactia Tvmania

Fostul prezentator de la Prima a revenit pe micul ecran la Kanal D cu un nou reality-show intitulat „Ochii din umbră”. Alături de detectivi profesionişti, Ernest rezolvă cazurile unor oameni obişnuiţi.

.

Ernest

Pauza de jumătate de an dintre Prima şi Kanal D i-a prins bine lui Ernest

Faţă de emisiunile pe care le-a avut la Prima („Trădaţi în dragoste” şi „Vecinii”) reality-show-ul pe care Ernest îl prezintă la Kanal D din 9 iulie, „Ochii din umbră”, are subiecte mai variate, „accentul căzând mai mult pe acţiune decât pe personaj”, spune el.

„Nu ne axăm pe cazuri din relaţiile de cuplu, ci avem subiecte foarte diferite, cu care oamenii se confruntă în viaţa de zi cu zi – soacra care îşi testează nora sau bunicii care vor să îşi verifice nepoţii sau chiar angajatorul căruia i se pare ceva suspect la unul dintre angajaţii săi şi vrea să-l verifice”, ne-a explicat Ernest.

Cazurile sunt rezolvate cu ajutorul camerelor ascunse de filmat, al detectivilor şi al dispozitivelor de urmărire.

.

Plafonare? Nici vorbă!

Ne-am fi aşteptat însă ca Ernest să se fi săturat de cei care îşi varsă năduful în faţa lui (şi a camerelor) şi să schimbe registrul, însă prezentatorul nu vrea să renunţe prea curând la genul acesta de emisiuni:

„Acest job este unul foarte dinamic pentru că nici o zi nu seamănă cu cealaltă. Fiecare caz este diferit, are propria poveste, propriile elemente definitorii şi situaţii cu care te întâlneşti în cadrul filajului. Nu poate interveni niciodată rutina, pentru că mereu eşti în mişcare, descoperind diferite lucruri care te ajută mai departe la soluţionarea unui caz.

În plus, nimic nu se compară cu adrenalina de dinaintea momentului confruntării. Cu toate acestea, nu pot să zic că nu sunt tentat să încerc să moderez şi alte tipuri de emisiuni”, ne-a mărturisit noua vedetă Kanal D.

Ernest ştie că cel mai important este să-şi păstreze întotdeauna calmul în faţa oamenilor nervoşi şi să gândească raţional, pentru că, spune el, „nu este o ceartă care te afectează personal. Ăsta e jobul pe care trebuie să îl fac, trebuie să fiu mereu stăpân pe situaţie, să deţin controlul”.

.

Fără vacanţă vara aceasta

Curioşi să aflăm dacă el ar apela vreodată la un reality-show pentru a-şi rezolva anumite probleme, Ernest ne-a declarat că ar face-o doar pentru a-şi tuna maşina sau pentru a-şi reamenaja casa, însă nu pentru a-şi rezolva viaţa intimă.

După pariciparea la reality-show-ul „Big Brother” în 2003, Ernest s-a îndrăgostit iremediabil de televiziune.

Şi, chiar dacă este conştient că această meserie implică foarte mult stres, este convins că „satisfacţiile sunt infinit mai mari”.

Cât priveşte planurile sale de vacanţă, Ernest nu crede că mai pleacă undeva vara aceasta deoarece emisiunea „Ochii din umbră” îi ocupă deja tot timpul.

Însă s-a odihnit destul şase luni, în pauza dintre Prima şi Kanal D: „Toată această pauză a fost ca o gură de oxigen foarte bine venită după cei cinci ani de muncă la proiectul anterior”, a conchis Ernest.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton