Homepage  / Vedete străine

Lui Harry Styles i s-au rupt pantalonii pe scenă, în timpul unui concert. Ce-a făcut artistul ca să rezolve situația

Lui Harry Styles i s-au rupt pantalonii pe scenă, în timpul unui concert. Ce-a făcut artistul ca să rezolve situația

de Roxana Mirea,

Harry Styles a avut parte de un accident neprevăzut în timp ce făcea spectacol în timpul unui concert din cadrul turneului său, „Love On Tour”. Artistului i s-au rupt pantalonii pe scenă, însă a reușit să rezolve problema într-un mod inedit.

Lui Harry Styles i s-au rupt pantalonii pe scenă

Concertele live ale lui Harry Styles sunt cunoscute pentru o mulțime de lucruri. Pe lângă faptul că oferă o interpretare extraordinară a hiturilor sale, interacțiunile sale cu fanii sunt un motiv important pentru care turneul său „Love On Tour” continuă să se vândă și să doboare recorduri.

Ultimul lucru care a avut loc în timpul show-ului său din São Paolo, Brazilia, pe 13 decembrie, a fost un spectacol pe care nimeni nu l-a prevăzut – nici măcar cântărețul. În timp ce dădea tot ce avea mai bun în timpul interpretării piesei „Kiwi”, cu influențe rock, salopeta cu paiete a lui Harry s-a rupt când acesta a dat din picioare pe scenă. El a acoperit țesătura ruptă cu mâinile și a rămas bine dispus în timp ce țopăia până când a reușit să își repare defecțiunea vestimentară.

Fanii aruncă frecvent steaguri Pride pe scenă în timpul concertelor pentru ca artiștii să le poată flutura și să susțină comunitatea LGBTQ+. Harry, însă, și-a legat steagul curcubeu în jurul taliei și l-a folosit pe post de fustă pentru a acoperi ruptura din pantaloni.

După ce a rezolvat rapid problema, Harry Styles și-a surprins fanii interpretând piesa sa din 2019, „Fine Line”, care nu a fost pe setlist-ul turneului „Love On Tour”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton