Homepage  / Vedete străine

Lui Katy Perry i-a căzut pleoapa în timpul unui concert. Momentul a devenit viral pe Internet

Lui Katy Perry i-a căzut pleoapa în timpul unui concert. Momentul a devenit viral pe Internet
4

de Roxana Mirea,

Katy Perry a devenit virală în mediul online cu un clip surprins de către un fan în timpul unui concert pe care l-a susținut în Las Vegas. Mai mulți internauți au descris incidentul de pe scenă drept „o eroare din Matrix”. Mai exact, lui Katy Perry i-a picat pleoapa în timpul concertului.

Momentul cu Katy Perry devenit viral pe Internet

Katy Perry, în vârstă de 38 de ani, a deveit virală pe Internet din cauza unui incident din timpul concertului ei din Las Vegas. Într-un clip postat pe TikTok, artista poate fi văzută în timp ce încearcă să-și ridice pleoapa în timpului show-ului. Mai multe dintre comentariile internauților au spus că soția lui Orlando Bloom a suferit „o eroare mecanică”.

@katyperrytv KATYYYYY!#PLAY ♬ sonido original – Katy Perry TV

Katy Perry, care era îmbrăcată într-o rochie argintie, cu aplicații din doze de sucuri, se afla chiar la mijlocul concertului când pleoapa ei pare să se fi blocat, oblingând-o să o ridice cu degetele, scrie protv.ro. Momentul a fost surprins de un fan, care a urcat imaginile respective pe rețelele sociale.

Lui Katy Perry i-a căzut pleoapa în timpul unui concert. Momentul a devenit viral pe InternetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Clona a dat greș. Data viitoare, aveți grijă ca software-ul să fie updatat”, a glumit un fan.

Robotul a dat eroare”, a scris altcineva. „Eroare tehnică, a apăsat butonul ca să deschidă din nou pleoapa”. Totuși, un alt fan a venit cu o explicație mai veridică cu privire la ceea ce i s-a întîmplat lui Katy Perry pe scenă.

„Lol, lipiciul de la genele false a ajuns pe pleoapa de jos, mi se întâmplă chestia asta tot timpul”, a scris cineva.

Sursa Foto: captură de ecran Tik Tok

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton