Homepage  / Știri

Kristen Stewart nu va participa la premiera ultimului său film

Kristen Stewart nu va participa la premiera ultimului său film

de Redactia Tvmania

Kristen Stewart nu va participa la premiera londoneză a peliculei „On The Road”, programată pe 16 august. Conform femalefirst.co.uk, actriței îi este rușine să apară în public, după ce aventura ei cu regizorul Rupert Sanders s-a transformat într-un scandal mediatic.

Vedeta de 22 de ani ar fi trebuit să pășească pe covorul roșu alături de colegul ei de platou, Tom Sturridge, un prieten bun al lui Robert Pattinson. O sursă citată de RadarOnline a spus că actrița se teme că va atrage toată atenția presei, iar filmul și toată munca depusă pentru crearea lui vor fi trecute cu vederea.

“Kristen este foarte mândră de rolul său din filmul “On the Road” – care este ecranizarea romanului cu același nume semnat de Jack Kerouac – , a declarat o sursă apropiată actriței pentru Radar Online.

“A crescut citind cărțile lui Kerouac, iar această producție este una în care și-a dorit întotdeauna să joace. Apariția ei la premieră nu va face decât să atragă atenția oamenilor de la film, iar Kristen nu vrea acest lucru. Ea vrea ca filmul și prestația ei să fie văzute așa cum sunt, o excelentă adaptare a unui roman clasic”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton