Homepage  / Vedete străine

Lui Rebel Wilson i s-a interzis accesul la Disneyland pentru 30 de zile. Ce faptă „ilegală” a comis actrița

Lui Rebel Wilson i s-a interzis accesul la Disneyland pentru 30 de zile. Ce faptă „ilegală” a comis actrița
6

de Roxana Mirea,

Disneyland nu se joacă când vine vorba de respectarea regulilor. Rebel Wilson a aflat acest lucru când s-a întâmplat să facă un gest, care este ilegal în emblematicul parc de distracții. Iată cum a ajuns actrița să i se interzică accesul la Disneyland pentru 30 de zile.

De ce i s-a interzis accesul la Disneyland lui Rebel Wilson

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii „The Daily Show”, Rebel Wilson a vorbit despre faptul că i s-a interzis accesul la Disneyland pentru un simplu selfie. „Mi s-a interzis accesul la Disneyland timp de 30 de zile pentru că am făcut o fotografie în interiorul unei băi secrete, ceea ce este ilegal, la Disneyland”, a împărtășit Wilson râzând și fără să detalieze ce a vrut să spună prin „baie secretă”, potrivit etonline.com.

Am fost interzis oficial pentru 30 de zile. M-au sunat și m-au întrebat: ‘Rebel, care sunt cele 30 de zile în care nu voiai să vii la Disneyland pentru că ești plecat să filmezi un film sau așa ceva?’ Iar eu am zis: ‘Oh, ei bine, în iunie ar fi bine'”.

Așadar, cei de la Disneyland au avut grijă ca pedeapsa să se potrivească cu programul ei ocupat, ceea ce a făcut ca interdicția să nu o afecteze deloc pe actriță.

Disneyland are o însemnătate aparte pentru Wilson – și probabil de aceea a ales îndrăgita destinație turistică atunci când s-a gândit să o ceară în căsătorie pe iubita ei, Ramona Agruma, luna trecută.

Wilson a vorbit recent cu Drew Barrymore în timpul unui episod al emisiunii sale și a dezvăluit că, de fapt, l-a sunat pe directorul general al Disney, Bob Iger, pentru a cere permisiunea de a o cere în căsătorie pe Ramona în interiorul emblematicului parc de distracții.

„El este marele, marele șef și m-am gândit: ‘Ei bine, dacă el spune da, atunci așa a fost menit să fie, iar eu trebuia să o cer în acea zi la Disneyland'”, și-a amintit Rebel Wilson. „A trebuit să obțin o permisiune specială pentru a obține o zonă specială și pentru a pune copaci topiari și am avut un violonist care cânta clasicele Disney, și a fost foarte, foarte romantic.”

EE British Academy Film Awards 2022 Dinner – Red Carpet ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton