Homepage  / Vedete / Vedete străine

Lui Robert Pattinson i-a prins bine pauza de filmări. Ce mai face actorul

Lui Robert Pattinson i-a prins bine pauza de filmări. Ce mai face actorul

de Redactia Tvmania

Robert Pattinson (34 de ani) a declarat că se simțea destul de „copleșit” înainte ca filmările la noul „The Batman”, al cărui protagonist este, să fie întrerupte din motive de pandemie, informează femalefirst.co.uk. 

Actorul britanic trebuia să facă față atât eforturilor cerute de noile aventuri ale supereroului, cât și concentrării impuse de mult mai provocatoarea peliculă a lui Christopher Nolan, „Tenet”. Pattinson a aflat în prima zi de filmare la „Tenet” că a primit râvnitul rol titular din „The Batman”, așa că „weekendul acela a fost extrem de intens”. 

Comentând pauza pe care a trebuit să o ia recent, la fel ca întreaga echipă, Pattinson a declarat pentru publicația Total Film:

„Deși intraserăm într-un anumit ritm și inițial a fost ciudat să oprim filmările, pauza s-a dovedit foarte folositoare până la urmă. N-a fost ușor să aterizez pe platourile lui «Batman» (la care e grozav să filmez, e totuși… Batman!) direct de la filmările cu Chris (Nolan – n.r.). Așa că, la un moment dat, mă simțeam încetinit cu totul, nu mai judecam limpede, iar pauza n-a fost deloc cel mai rău lucru care se putea întâmpla. În fond, ca actor, ești obișnuit ca perioadele de lucru intens să alterneze cu cele în care zaci într-o cameră de hotel”. 

Despre noul film al lui Christopher Nolan, „Tenet”, Robert Pattinson a declarat pentru Esquire că „este incredibil de complicat, ca mai toate filmele lui Chris”. Actorul a povestit că și-a întrebat partenerul din film, pe John David Washington, dacă el a înțeles semnificațiile tuturor scenelor, pentru a-l ajuta să-și îmbunătățească jocul.

„Le poți înțelege doar după ce sunt încheiate și montate complet și trebuie să le vezi de trei-patru ori ca să pricepi până la capăt tot ce se întâmplă acolo”, a mai spus Pattinson. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton