Homepage  / Televiziune

Luna septembrie vine cu multe premiere la National Geographic

Luna septembrie vine cu multe premiere la National Geographic

de Ioana Maria,

National Geographic a pregătit o mulțime de surprize în lună septembrie și vine cu multe premiere în România.

Premierele lunii septembrie la National Geographic

CUM SĂ CONSTRUIEȘTI UN ORAȘ

Seria de documentare „Cum să construiești un oraș” aduce în prim-plan geniul creativ al inginerilor din trecut și al celor contemporani, al oamenilor de știință, arhitecților și urbaniștilor care au creat cele mai uimitoare orașe din lume.

Premiere în fiecare marți, din 21 septembrie, de la 21:00

TOP 10: ARTA ARHITECTURII

Omul are un dar excepțional: spre deosebire de alte viețuitoare de pe Pământ, el are imaginație. Își poate transforma mediul, poate visa și construi clădiri, spații publice, sisteme de transport. În această serie captivantă, aflăm despre istoria celor mai interesante capodopere inginerești și arhitecturale din lume și creatorii acestora, cu ajutorul unor experți renumiți. 

Premiere în fiecare miercuri, din 21 septembrie, de la 21:00

11 SEPTEMBRIE: O ZI ÎN AMERICA

„11 septembrie: O zi în America” prezintă întreaga povestea a zilei de 11 septembrie prin ochii martorilor, salvatorilor și supraviețuitorilor. Realizat în colaborare cu 9/11 Memorial & Musem pentru a marca comemorarea a 20 de ani, această serie de documentare evenimentele din acea zi, în detalii fără precedent, de la primul avion care a lovit Turnul de Nord până la ultimii supraviețuitori salvați de sub dărâmături.

Din 3 septembrie, în 4 seri consecutive, de la 20:00

SECURITATEA AEROPORTULUI: ROMA

Pe aeroportul Fiumicino din Roma, personalul de securitate lucrează 24 de ore din 24 pentru a stopa infracționalitatea pe cel mai aglomerat aeroport din Italia. Poliția italiană combate traficul de droguri și imigrația ilegală în această poartă către Italia și Uniunea Europeană. O echipă de securitate este atentă la semnele infractorilor în zonele comerciale extinse ale aeroportului. Droguri, pașapoarte false și parfumuri furate: așa arată zi de muncă în aeroportul Fiumicino.

Din 30 septembrie, în fiecare joi, de la 20:00

Vezi programul complet National Geographic

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton